Zanimivosti

Horoskop za soboto 26. septembra 2015

nn
26. 9. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Dan bo več kot odličen, da se neustrašno podate novim projektom naproti ter velikopotezno in drzno vztrajate pri doseganju ciljev. Ne pozabite na svojega partnerja. 

BIK – Vse boste delali tako, kot je prav in kot od vas pričakujejo. Manjša odstopanja pričakujte pri partnerju, ki ne bo najbolj pripravljen na dolge pogovore. Privolite v kompromis. 

DVOJČKA – Še je čas, da se zadeve, ki so vas bremenile, uredijo, čeprav malce pozneje od pričakovanega. Ugotovili boste, kdaj je pravi čas, da spregovorite in zahtevate več. 

RAK – Bodite strpni in nadzorujte svoje zahteve, ki danes ne bodo preveč preproste. Prehitro in preveč ni nikoli dobro, zato poiščite zmernost in rešite vse skupaj na lažji način. 

LEV – Dopoldne bo vaša energija na vrhuncu, zato bi bilo priporočljivo, da jo izkoristite. Tega niste pričakovali, še zlasti ker ste nameravali preživeti mirnejši dan v družbi domačih. 

DEVICA – Na osebnem področju se boste dobro izkazali in si pridobili nove simpatije. Uspeli boste v športu ali pri delu z ljudmi. Različni pritiski bodo prinesli pod vprašaj odnos s partnerjem. 

TEHTNICA – Pustite vse mogoče obveznosti, ki vas ukalupljajo v popolnost in vam kradejo čas, da bi živeli tako, kot si želite. Tokrat prisluhnite sebi in svojim notranjim potrebam. 

ŠKORPIJON – Spoprijeli se boste s številnimi težavami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti. Sposobni boste bolj odgovornih premikov, s čimer boste razveselili tudi okolico. 

STRELEC – Naj vaša moč, odločnost in toplota navdihujejo ljudi okrog vas. Lahko ste mirni, saj bo vse potekalo vsaj približno v smeri, ki ste si jo pred kratkim zastavili. 

KOZOROG – Trenutno je najbolj priporočljivo sprejeti pogoje takšne, kot so, in trezno razmisliti o vsem, kar se dogaja v vaši bližini. Tudi sami ste nekoliko krivi za nastali položaj. 

VODNAR – Nikakor vam ni jasno, kaj lahko pričakujete od prijatelja, in vse skupaj vas že preveč obremenjuje. Sprostili se boste šele zvečer, ko se bodo zadeve začele spontano urejati. 

RIBI – Usmerite se v kvaliteto, ne količino. Veliko vašega razmišljanja bo povezanega s finančnim področjem, še posebej pri tistih, ki ste v zasebnih vodah.