Zanimivosti

Piggyjeva in Kermitov vsak z novo ljubeznijo

T.C.
2. 9. 2015, 17.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Žabec Kermit in Miss Piggy iz Muppet showa sta potem, ko so se mediji minuli mesec razpisali, da sta končala svoje ljubezensko razmerje, že našla svoji novi ljubezni. Kermit je že ob razhodu s Piggy razkril, da se dobiva s pujso Denise, Piggyjin izbranec pa naj bi bil hollywoodski igralec Liam Hemsworth.

Po pisanju ameriškega časnika People magazine sta Kermit in Miss Piggy očitno prebolela drug drugega, saj so žabca v mestu večkrat videli s pujso iz marketinga, zanimanje pa je pritegnil tudi Hemsworthov zapis in fotografija z Miss Piggy na Instagramu. Kot je zapisal, je "preživel petek z najlepšim dekletom na svetu".

Novica je v javnost pricurljala ob promociji nove serije The Muppets, ki bo premiero doživela 22. septembra. V seriji naj bi nastopal tudi modrooki avstralski igralec.

Kermit in Miss Piggy sta bila skupaj več let. Najprej sta ljubimkala in sodelovala v Muppet Showu, potem pa tudi v seriji o Muppetih.

Natančnega podatka o njunem odnosu ni. V Enciklopediji osebnosti iz Muppet Showa je zapisano, da je bila njuna filmska poroka fiktivna, čeprav je Miss Piggy v torbici ves čas nosila poročni list.