Zanimivosti

Horoskop za sredo, 26. avgusta

W.Y.
26. 8. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Nekdo v poslovnem svetu bo vztrajno terjal svojo pozornost in vas vznemirjal, čas je, da raziščete, kaj želi. Po tihem veliko pričakujete, saj se odpirajo privlačne možnosti, a preverite dejstva, ne govoric!
BIK  Pri delu znate uporabljati diplomacijo. Večkrat se boste znašli v situacijah, ko boste morali rešiti zadeve iz zagate. Drugače pa se vam bo po glavi pletlo marsikaj spodbudnega.
DVOJČKA  Posledice vaših dejanj bodo morda bolj usodne, kot bi pričakovali, a ne boste si premislili. Ne izogibajte se odprtemu pogovoru, ki bo marsikaj postavil v drugačno luč, tudi tveganje.
RAK  Bodite previdnejši s prehrano, saj so nihanja telesne teže le posledica živčnosti. Vzrok takim spremembam počutja je vsekakor tudi reševanje denarnih zapletov in nekaj ugibanj.
LEV  Čeprav se zdi, da previdnost ne bo odveč, boste želeli brez ovinkarjenja uveljaviti neko spremembo. Marsikdo sploh ni vedel, da niste zadovoljni s trenutnim stanjem.
DEVICA  V službi boste znali vzpostaviti pravo mero med sodelovanjem in željo po napredovanju. V popoldanskem času vas bo partner prosil za pomoč. Vesel bo vaše predanosti.
TEHTNICA  Nekaterim opravkom ni ne konca ne kraja, vseeno pa počasi napredujete, posebno zato, ker ste se pripravljeni tudi kaj naučiti. Novo poznanstvo vas bo posebno ogrevalo in navdajalo z dobro energijo.
ŠKORPIJON  Omehčali se boste, ko bo nekdo potrkal na vaša čustva. Vzemite si čas za razmislek, saj bodo ljudje od vas pričakovali jasne misli. Kadar začutite, da so stvari prenapete, nanje glejte z distanco.
STRELEC  Znižuje se prag vaše potrpežljivosti, zato se vrstijo spori, posebno doma in z nežnejšim spolom. Potrebujete nekaj več razvedrila in sprostitve, ki vam bo dobro dela.
KOZOROG  Preložite pomembnejše opravke na drug dan, še zlasti če so tesno povezani s komunikacijo. Ne boste najbolj spretni pri izražanju, niti pri prepoznavanju bistva.
VODNAR  Danes se boste odlično znašli v še tako veliki zadregi. Diplomatske veščine, ki jih pri delu tako radi uporabljate, vam bodo pomagale pri uspešnem pogajanju. Odpravite negativno energijo.
RIBI  S sodelavci se danes ne boste najbolje razumeli, a se boste odlično zabavali s službenimi dejavnostmi. Popoldne se boste kar naprej prepirali s partnerjem in vse vam bo šlo narobe.