Zanimivosti

Horoskop za torek, 25. avgusta

R.T.
25. 8. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Izkazalo se bo, da vas je vaš občutek svaril pred dogodkom, ki mu boste danes priča. Če ste mu vsaj malo prisluhnili, boste z lahkoto uredili nastali položaj. 
BIK – Obeta se vam zanimiv in dinamičen dan, vaš odziv bo spontan. Življenje vas prepričuje, da so presenečenja še vedno mogoča. Bodite le nekoliko varčnejši. 
DVOJČKA – Potrebovali boste mirno razvedrilo, saj se je nabralo precej stvari, ki jih boste morali premleti v sebi. Okolica bo na vas danes delovala moteče, saj ne boste umirjeni. 
RAK – Dobro vam bo med ljudmi, kjer lahko brez dlake na jeziku poveste, kar mislite, a vprašanje je, ali vam bo to poslovno koristilo. Trenutek samote in zbranosti vam lahko da več, kot si mislite. 
LEV – Sodelavci vas bodo poskušali vplesti v spor in vas imeti za razsodnika, toda temu se raje izognite, drugače lahko pride do dolgotrajnih zamer. Prosti čas zapolnite z ljubezenskimi vragolijami. 
DEVICA – Hitro boste kos zahtevnemu in predanemu delu, zato se boste pustili prepričati o novih izzivih, ki vas nekoliko plašijo in vznemirjajo. Ne oklepajte se le stvarnosti in pustite kdaj tudi svoji domišljiji prosto pot. 
TEHTNICA – Pozorno opazujte, tako se boste najlažje odločili glede dejavnosti, ki jo še vedno ne poznate najbolje. Pri učenju bodite natančnejši, saj položaj zahteva jasno oklepanje določenih pravil. 
ŠKORPIJON – Odpravite se na poslovno predavanje, na katerega drugače ne bi nikoli šli, in prisluhnite, kako lahko napredujete na področju kariere, kjer ste v manjšem zaostanku. 
STRELEC – Ne zavrnite družabnega povabila zaradi starih zamer in nesoglasij. Dobili boste priložnost, da nekoga spoznate še z drugega zornega kota. Obrnite nov list. 
KOZOROG – Nekdo vas prijetno preseneča, pogovor bo koristil obema. Družabni boste, zastavljate si več zadev, kot ste načrtovali, drugo za drugo. Tudi fizično ste močnejši, saj ste si nabrali veliko energije. 
VODNAR – Ne hitite in ne tvegajte. Če vas bo prevzela nervoza ali občutek preobremenjenosti, bodite še posebno pozorni, da ne boste stresali jeze na bližnje. 
RIBI – Zelo dobro vam kaže, zato boste danes sproščeni. Če imate priložnost za oddih, jo izkoristite, sicer pa vas tudi popoldanski obisk pri prijateljih lahko razvedri.