Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 13. avgusta

nn
13. 8. 2015, 06.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Sanjali boste velike sanje, zato bodo tudi vaša dejanja včasih nerazumljena. Usmerjeni ste proti vrhu, od koder se pot za vas nadaljuje. Potrebovali boste dobro organizacijo in veliko samozavesti.

BIK  Nimate niti dovolj izkušenj niti potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Je veliko mogočih izhodov, a šele takrat, ko se boste sprostili in se zazrli v prihodnost.

DVOJČKA  Mogoče je, da se boste odpravili na potovanje po zraku s prijatelji. To zna vključevati nekakšno razstavo in posledično razširitev vaših obzorij. Konec dneva boste utrujeni.

RAK  Preveč zgovorni boste, tokrat bi utegnili razkriti nekaj tako svojih kot tujih skrivnosti, zato dobro premislite, koga imate pred seboj. Ugriznite se v jezik, raje tako, kot da bi si nakopali sitnosti.

LEV  Danes vas bo presenetila spodbudna novica, čeprav gre v resnici za nadaljevanje že znane zgodbe. Sprva boste navidezno ravnodušni, potem pa boste že kovali nove načrte.

DEVICA  Na dogodke, ki bodo prihajali, boste morali pogledati z drugega zornega kota. Službeno se bodo zadeve uredile in vendarle ne boste smeli odigrati na prvo žogo.

TEHTNICA  Nikakor se ne morete spraviti k najtežjim opravilom. Precej ste psihično utrujeni, pa tudi upira se vam nekaj, kar vam vsiljujejo. Tudi doma boste doživljali pritiske.

ŠKORPIJON  Če si želite, da bi se nekaj zgodilo, ne čakajte, da to predlaga nekdo drug. Vaše želje niso tako očitne, kot se vam zdi, zato ne predpostavljajte, da jih je nekdo zaznal.

STRELEC – Ponudila sem vam bo ustvarjalna priložnost dodatnega zaslužka, povsem nepričakovano in od prej nepoznanega vira. Morda vas bo presenetilo, a izkoristite priložnost.

KOZOROG  Lahko boste zaključili nekatere osebne projekte, ki vključujejo veliko birokracije. To vam lahko poveča prihodek. Nekdanji uspehi na vašem področju lahko pomenijo priložnosti za v prihodnje.

VODNAR  Izogibajte se pogovorov o denarju, tudi če ga imate dovolj, ni čas, da bi ga posojali, ker ga boste težko dobili nazaj. Ni vredno prepira. Sicer boste dobre volje, nagnjeni h koketiranju na vsakem koraku.

RIBI  Dolgočasna opravila bodo terjala večino vašega jutra, a so nujna, da se boste lahko lotili bolj vznemirljivih projektov. Morda se vam obeta več birokracije kot običajno.