Zanimivosti

Zaradi domače ginekologije mož v šoku, žena pa na sodišču!

T.C.
16. 6. 2015, 13.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Znano je, da so Združene države Amerike prizorišče številnih bizarnih tožb, a ta primer je pretresel tudi vsega hudega vajene pravnike, ki so vajeni številnih nesmislov. Samo v Ameriki, pravijo. Mar res?

Arhiv Svet24

Spolni nagon in z njim povezane želje ter fetiši so tako raznoliki, kot so ljudje sami. Ene privlači to, spet druge ono, tudi igranje različnih vlog lahko primerno popestri dogajanje v domači postelji.

Arhiv Svet24

Tako je bilo tudi v hiši zakoncev W. iz predmestja Los Angelesa. V želji, da poizkusita nekaj novega, oziroma da se on vanjo poglobi še nekoliko drugače, sta prišla na idejo, da bi lahko on postal njen osebni ginekolog.

Seveda sta se temu primerno tudi opremila. Ona, 33-letna M.W., je v želji, da jo možek spozna tudi na najbolj skritih mestih, preko spleta nabavila endoskopsko kamero, ki se sicer uporablja v kakšnih avtomehaničnih delavnicah, da si lahko mehaniki ogledajo, kje so pritrjeni kakšni skriti vijaki in preverijo sestavo motorja, ne pa, kako so od znotraj narejene dame.

Paket je prišel in moški del para, 37-letni J.W., se je lotil dela. Endoskopska kamera je v notranjosti sicer odlično opravila zaupano ji nalogo, a je rezultat oziroma prenos v živo iz skritih globin M.W. njenega soproga tako zelo pretresel, da je od vsega hudega najprej izbruhal kosilo, potem pa je z gnusom zavil z očmi in zlezel skupaj.

Ko mu je postalo jasno, da ženska notranjost pač ni oblazinjena s svilo in vato, ga je tovrstno razsvetljenje, vsaj tako navaja tožnica, pahnilo v askezo. Od travme, ki jo je doživel, naj bi z glavo butal v zid in tarnal, kam je on vsa ta leta rinil svoje dragulje.

Še več, sicer mična gospodična se mu po novem tako gnusi, da se je niti ne dotakne več, spi na kavču, stran od nje, razmišljal pa naj bi tudi o odhodu v samostan, kjer bi se pokoril za svoje grehe izpred časov, ko še ni bilo videokonference iz ženkine notranjosti.

Arhiv Svet24

Ona zdaj toži proizvajalca kamere za kar tri milijone dolarjev, saj bi moralo po njenem mnenju na sicer avtomehanični endoskopski kameri biti jasno opozorilo, da lahko prenos notranjosti vagine opazovalcu prinese hud čustveni pretres in posledično povzroči trajno impotenco.


Toži tudi distributerja, ki je paket pripravil in prinesel, saj, po njenem, ni opravil naloge, ki mu je bila zaupana. Namreč, ni je zaščitil pred nevarnimi materiali, saj ni preveril, kakšnega hudiča prenaša v paketu...

Glede na to, da so takšne bizarne tožbe na drugi strani luže dostikrat tudi uspešne, zna biti, da bomo po novem na recimo računalniških zvočnikih prebrali napis: "Pozor, nikar ne ozvočite svoje nožnice! Zna biti, da bo njegove prašnike kaj takega precej pretreslo..."

Arhiv Svet24