Zanimivosti

Horoskop za soboto, 16.5.

N.N.
16. 5. 2015, 07.10
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Priznati morate, da si tokrat dejansko želite resno zgodbo. Po pozitivnem odgovoru, ki se vam ponuja, boste vsekakor dobili pravi zagon in se podali novim dogodkom naproti 
BIK – Preveč zgovorni boste, zato bi se utegnili v določeni situaciji prehitro razkriti. Ugriznite se v jezik, da si ne bi nakopali sitnosti. V ljubezenskih vodah se boste dobro znašli. 
DVOJČKA – Napredovali boste v ljubezni in tako pridobili nekaj odgovorov in priložnosti. Tokrat boste na platno življenja nanašali svetle barve, optimizem in dobro energijo. 
RAK – Upali ste, da ste končno pustili za seboj nekaj nevšečnosti, posebno v domačem okolju. Pripravite se na še nekaj zapletov, posebno s tistimi, ki so bolj neposredni. 
LEV – Preobremenjeni ste, zato premislite, kako nadaljevati, sicer bo dan potekal v slabem slogu in časa za vaše zasebne zadeve bo vse manj, kar vas bo jezilo. 
DEVICA – Intenzivni in nekompromisni boste usmerjeni k uresničevanju lastnih želja. Na zasebnem področju vam bo dana priložnost poglobiti odnose, toda ne bo šlo brez potrpežljivosti. 
TEHTNICA – Nimate dovolj izkušenj niti potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite. Mogočih je veliko izhodov, a šele ko se boste sprostili, jih boste zagledali. 
ŠKORPIJON – Ponavljajo se eni in isti dvomi ter vprašanja. Nekaj vam preprosto ne gre, čeprav ste se z ljubljeno osebo pravzaprav že dogovorili. V ospredju bodo razlike v mnenjih. 
STRELEC – Dvakrat boste ponovili isto stvar ali besede. Vse to bo storjeno namenoma, posebno če imate nekaj opravkov s sogovorniki, ki se neprestano izmikajo. 
KOZOROG – Odpravite se daleč, ugajajo vam dejavnosti, pri katerih lahko preizkusite in doživite kaj novega. Dobili boste več nedvoumnih odgovorov osebe, ki vas vse bolj zanima. 
VODNAR – Danes vam bo nekoliko lažje, zlasti če se boste odločili sprostili višek energije pri športnih dejavnostih, in ne v ugibanjih in predolgih pogovorih o enih in istih temah. 
RIBI – Pokažite več prožnosti. Le s sproščenim vedenjem boste dokazali svoj prav in počasi pridobili še nekaj pomembnih točk. Partner si zasluži več vaše pozornosti.