Zanimivosti

Rekel jim je, da je maneken in jih takoj zvabil v posteljo

Urban Klančnik
6. 5. 2015, 10.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

68-letni Francoz, ki se je predstavljal kot Anthonyja LaRocheja, je izpeljal spolno prevaro, ki se zdi na prvi pogled skoraj nemogoča

Facebook

Anthony se je prek spleta predstavljal za mladega manekena in ženskam obljubljal seks v stilu 50 odtenkov sive. Vsaj tri ženske, ki so si očitno zaželel spolnih avantur, so se mu javile in nato seksale z njim v temni sobi, kjer niso videle njegovega obraza.

A ena od njih, Sylvie, je moškega vendarle spregledala. Povedala je, da ji je »maneken« predlagal, da vse skupaj opravita v temni sobi in s prevezami čez oči. To je tudi v resnici storila, saj je mislila, da je v postelji z lepim moškim. Nato pa je le prižgala luči in ugotovila, da gre za 68-letnika.

»Bil je star moški z očali in plešo. Šlo mi je na bruhanje,« je povedala Sylvie. Poklicala je policijo in Anthonyja so aretirali in ga obtožili posilstva iz presenečenja. Policija je ugotovila, da je moški poslal ponudbo 342 ženskam po vsej Franciji in poleg Sylvie so mu nasedle še vsaj tri ženske, policija pa išče še druge morebitne žrtve.