Zanimivosti

Horoskop za sredo, 6. 5. 2015

N.N.
6. 5. 2015, 06.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Izredno energični boste in lahko se zgodi, da se zaljubite, srečate zanimive sogovornike in preživite nekaj nepozabnega. To pomeni, da bi si morali omisliti dan po svojem okusu.

BIK – Poskusite se naravnati na spodbuden vpliv in bolj optimistično pogledati na lastno življenje. V odnosu z ljubljeno osebo so možnosti, da si prideta res blizu in doživita nekaj lepih trenutkov.

DVOJČKA – V določeni družbi se ne boste prav dobro počutili in čas bo minil v napetem ozračju. K sreči pa se boste prav kmalu začeli zavedati, kaj in koga potrebujete.

RAK – Tokrat boste čutili, da morate pomagati nekomu, ki je v stiski. Kar se tiče financ in dela, bodite umirjeni in ne pospešujte zadev, saj bi utegnile biti reakcije šefa za vas slabe.

LEV – Bodite dejavnejši pri iskanju dela, nečesa, kar bi vam pomagalo tako finančno kot tudi pri ustvarjanju boljšega počutja. Znašli se boste na pravem mestu v pravem trenutku.

DEVICA – Všeč vam bo določen odnos, sicer pa bo zgodba potrebovala še veliko dejanj, da se premakne z mrtve točke. Motijo vas tisti, ki se z besedami le igrajo in je preveč očitno, da niso iskreni.

TEHTNICA – V krogu prijateljev bo nekoliko napeto, posebno ko se boste pogovarjali o starih zadevah. Poskusite drugače, najdite drugačne besede in se, če je treba, osredotočite na povsem drugačne stvari.

ŠKORPIJON – Danes bodo najpomembnejši odnosi. Poskusite se tudi sami izpostaviti in pokažite svoje ustvarjalne potenciale. Ne sklepajte prehitro, temveč najprej preverite, kaj se v resnici dogaja z osebo, ki je vpletena v vse.

STRELEC – Še vedno vas spremljajo razigrane okoliščine, čeprav boste nekako na trnih, saj vas bodo preganjali. Utegnejo vas zmotiti zahteve, posebno če imate občutek, da vse izhaja iz ljubosumja.

KOZOROG – Vaša intuicija bo nezmotljiva, čeprav je tokrat bolje, da se ne obremenjujete preveč. Vse se bo zgladilo, posebno v odnosih z nekom, ki vam je očitno naklonjen.

VODNAR – Ne želite izgubljati časa s praznimi klepeti. V domačem krogu boste nekoliko nemirni in odrezavi, tudi zaradi prevelike utrujenosti, ki se vam vleče že nekaj dni.

RIBI – Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku spet ustavile. Preverite finančno plat, še posebej če načrtujete nekaj pomembnih nakupov.