Zanimivosti

Sreča v luči vroče pomladi

T.P.
21. 4. 2015, 15.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Če bi v petek radi brezplačno jedli torto, pili penino, poslušali Tanjo Žagar in zraven morda dobili še kakšno fino nagrado, pojdite tja, kjer lahko pokasirate celo kakšen dodaten evro.

Profimedia

Že tako vroče spomladansko dogajanje bodo v ljubljanskem Casinoju Rio dodatno obogatili. Ob svojem 8. rojstnem dnevu namreč ta petek, 24. aprila, ob 19. uri, pripravljajo zabavo v velikem slogu, ki se je lahko udeleži prav vsak. Na nepozabnem in spektakularnem večeru, polnem lepih presenečenj in nagradnih iger, bodo podelili še zadnji avtomobil v njihovi nagradni igri Izberi in odpelji sanje ter slehernega obiskovalca še posebej obdarili .

m24

Med drugim bodo izžrebali tudi vstopnico za iPhone 6. Večer bodo popestrili še priznani, večkrat nagrajeni iluzionist, mentalist in čarodej Sam Sebastian, plesna, akrobatska in gimnastična trenerja, koreografa, kaskaderja, performerja ter finalista šova Slovenija ima talent: F&B Acrobatics, vroče in eksplozivne plesalke ter aktualna dobitnica glasbenega viktorja Tanja Žagar. Druženje ob izbrani pogostitvi, torti in penini je za vse obiskovalce brezplačno, za vstop boste potrebovali le veljaven osebni dokument.