Zanimivosti

Ugledni sodnici niti ta posnetek ne more do 'živega'

M.J.
13. 12. 2014, 09.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Prometna policija je v Teksasu ustavila vinjeno ugledno sodnico enega izmed prizivnih sodišč. In kljub posnetku iz policijskega vozila, ki jasno prikazuje vinjenost sodnice, so bile obtožbe proti njej umaknjene.

YouTube

Policija iz McAllena v Teksasu je objavila videoposnetek, ki je nastal s pomočjo policijske kamere, nameščene v vozilu. Ta prikazuje 49-letno sodnico Noro Longorio, ki komaj ohranja ravnotežje med testom alkoholiziranosti.

Longoria je nekajkrat skorajda omahnila po tleh, vendar ji je na koncu le uspelo ostati na nogah. Policija je tudi sporočila, da je Longoria poskušala prepričati policista, naj jo izpusti.

»Prosim te pusti me domov. Živim par milj naprej. Uničil mi boš življenje,« je dejala policistu, potem ko je odklonila test alkoholiziranosti in odvzetje vzorca krvi.

Njen primer se je na sodišču zaključil 20. novembra, no tožilstvo pa je odstopilo od obtožnice proti njej, zaradi premalo obremenilnih dokazov. Tožilstvo naj ne bi imelo videoposnetka, policijo pa čudi, da tožilstvo posnetka ni poskušalo pridobiti.

Sodnica Longoria izjave o tem primeru ni podala, temveč se je vrnila na svoje delovno mesto, kot da se nič ni zgodilo.