Zanimivosti

Horoskop za sredo 15.10.14

Svet24
15. 10. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Dobra karma

OVEN – Zagotovo potrebujete čas, da se v miru posvetite delu. O tem ni dvoma. Morda se bo vse skupaj končalo z dodatnimi delovnimi urami. Tudi vi imate močno potrebo, da ste sami.

BIK – Pojavila se bo zanimiva ponudba. Če ste pripravljeni na mirnejše obdobje življenja, to priložnost izpustite. Če hrepenite po več stimulacije, pa jo zagrabite z obema rokama.

DVOJČKA – V dopoldanskih urah se bo luna lotila vaših misli. Ukvarjali se boste z analiziranjem določenega odnosa, čeprav danes ne boste prišli do pravih zaključkov.

RAK – Pojavila se vam bodo številna nova vprašanja glede poslovnih odnosov. Za zdaj še ne boste dobili primernih odgovorov. Ne pustite, da vas premaga sumničavost. 

LEV – Končno je prišla priložnost, da se udeležite zanimive dogodivščine. Morda se boste morali odreči nečemu, za kar ste trdo delali, da bi izkoristili prednost te priložnost. 

DEVICA – Mogoče vas čaka neka krajša pot ali pomembna osebna sprememba. Zlahka boste uresničili svoje želje, saj boste veliko bolj sproščeni kot v preteklih dneh.

TEHTNICA – Imeli boste neomejeno potrpljenje, ne boste pa pripravljeni popustiti niti za milimeter. Na koncu bo obveljala vaša beseda, vendar ni nujno, da boste zadovoljni s situacijo.

ŠKORPIJON – V dopoldanskih urah se boste borili za boljše počutje, ki vam ga bo na trenutke kratila luna, ki pa prinaša veliko razglabljanja o nepomembnih zadevah.

STRELEC – Mnenje druge osebe vam bo v današnjem dnevu povrnilo vašo voljo. Čaka vas preveč pomembnih projektov, da bi se v mislih ves čas vračali k tej zadevi.

KOZOROG – Vaše življenje je v tem trenutku popolno. Kar naenkrat se je vse skupaj sestavilo. Vaši prijatelji, družina, delo in s tem povezana sreča, vse skupaj vam bo všeč. 

VODNAR – Včasih so sanje veliko bolj resnične, kot je vsakodnevno dogajanje. Danes pa bo ravno obratno. Zjutraj boste vstali v nebesih pod vplivom sladkih sanj, vendar bo realnost vse prej kot takšna.

RIBI – Vaši zavedni in nezavedni spomini se bodo danes zavrteli s svetlobno hitrostjo. Pospešila jih bo Luna, ki prinaša več pesimizma, ki pa ga boste lahko premagali.