Zanimivosti

Poglejte posnetek, o katerem govorijo vsi

M.J.
30. 9. 2014, 13.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Med hrvaškimi mediji, se je včeraj razširila novica o voznici, ki je dobesedno preletela most, medtem, ko je bil ta dvignjen najmanj 2,5 metra.

Youtube

Danes se je pojavil še videoposnetek, na katerem je moč videti incident in pojasnjuje okoliščine dogajanja. Sprva so namreč zaokrožile informacije, da naj bi ženska na most zapeljala s hitrostjo več kot 80 kilometrov na uro in da naj bi pri tem pošteno poletela. No, videoposnetek razkriva malce drugačno zgodbo.

Facebook

''Na most je zapeljala kljub rdeči luči, mimo zapornice, prav tako pa je njeno vožnjo poskušal preprečiti tudi upravljalec dvižnega mosta. Nič je ni ustavilo. Še dodatno je stopila na plin in z vso hitrostjo zapeljala čezenj,« je dejal eden izmed očividcev. Ustavila se je šele na kopnem, tam pa se mirno odpravila v gostilno. »Prispela je prva pomoč, policije še ni bilo. Ne morem verjeti, da ji je uspelo. Prepričan sem bil, da se bo prevrnila,« je dejal upravljalec dvižnega mostu in obenem dodal, da je bila skupaj z njo v avtomobilu še ena ženska.

To pa naj ne bi bilo prvič, ko je nekdo poskušal prečkati most, medtem ko je bil ta dvignjen.