Zanimivosti

Horoskop za torek 30.9.2014

R.T.
30. 9. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Prevladovala bo hitra in napeta energija. Po eni stran bo veliko misli in idej, po drugi strani pa ne boste imeli pravega potrpljenja za ljudi okrog sebe, še najmanj za domače.

BIK – Počakajte vsaj še nekaj časa in vse se bo zavrtelo drugače, boljše, posebno za tiste, ki že dolgo hrepenite po drugačnem scenariju. Premislite o tistem, pred čimer ste si zatiskali oči.

DVOJČKA – Sposobni boste hitro veliko narediti in zraven ohraniti dobro voljo in optimizem. Povečani bosta natančnost in pozornost, ki ju boste vlagali v svoje delo.

RAK – Znašli se boste sredi popolnoma novega dogajanja, morda celo z osebo, ki do zdaj ni bila večji del vašega življenja. Vse skupaj sprejmite na pozitiven način in ne iščite bližnjic.

LEV – Manj družabni boste, predvsem pa bolj nezaupljivi. Premislite, preden boste odgovorili, zlasti če je partner ljubosumne narave. Počasi bosta našla skupni jezik.

DEVICA – Bolj popustljivi in razumljivi postajate. Najbolj uspešni boste v umetnosti in pri delu z ljudmi. Odločili se boste tudi rešiti stari nesporazum, ki vas vse bolj bremeni.

TEHTNICA – Med vama s prijateljem je še nekaj nedorečenega, kar vas bo zmotilo. Za samske ni pravi čas za nove začetke, čeprav boste počasi postajali vse bolj optimistični.

ŠKORPIJON – Samski lahko danes uživate v tistem, kar vam prinaša nasmeh na obraz, vezani pa se boste znašli v kaosu, ki vas bo popeljal do intenzivnega razmišljanja.

STRELEC – Na vaše počutje bo pozitivno vplivala oseba, ki je optimistična in razume vaš položaj. Presenečeni boste, zlasti ko boste hitreje prišli do nečesa, kar ni samoumevno.

KOZOROG – Bolj previdni boste morali biti. Vaša simpatija bo še posebno občutljiva, čeprav na prvi pogled tega ne bo pokazala. Posvetite ji več pozornosti, s tem boste umirili položaj.

VODNAR – Ne pozabite na zdravo prehrano in ne pustite, da vam stres pride do živega. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo in naredili boste načrt bolj umirjenega, zdravega življenja.

RIBI – Nepričakovano se bodo pojavljali dvomi glede zadeve, ki naj bi jo že zdavnaj rešili. V čustvenih odnosih bo prisotnega še nekaj ugibanja, ki pa vas lahko samo še dodatno zmede.