Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 25.9.

M.J.
25. 9. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Če boste zelo spretni, boste naredili več, kot ste za danes sploh načrtovali. Pomaga vam lahko tudi vaša prilagodljivost. Ostalo vam bo še nekaj časa za ljubljeno osebo.

BIK – Zadeve se hitro spreminjajo, zato odprite oči, še je čas, da popravite napako in priznate, da ste se tokrat prehitro prepustili čustvom, posebno v odnosu, ki vas zelo obremenjuje.

DVOJČKA – Ne verjemite praznim obljubam, ki jih trosijo v vaši okolici. Za vsak primer vprašajte za dodatne napotke. Potrebovali boste več sreče, ki jo boste dobili v ljubezenskem odnosu.

RAK – Veliko zabave vas čaka, čeprav bi se najraje vsaj za zdaj umaknili iz družabnega življenja. Obveznosti se vrstijo, nikar pa ne pozabite odgovoriti nekomu, ki vas čaka.

LEV – Novo poznanstvo se počasi razvija v nekaj več, toda previdnost vas opozarja, da bi morali še nekoliko počakati. Danes se natančneje pozanimajte glede dejavnosti, ki vas vse bolj zanima.

DEVICA – Ne najdete skupnega jezika z vsemi, ki jih srečujete. Zato ne pričakujte čudežev, raje se poskusite prilagoditi. Zadeve boste opravili brez posebnih težav in zapletov.

TEHTNICA – Nekaj boste hoteli opraviti po bližnjici, kar ne bo najboljša izbira. V ljubezni se spomnite, da boste srečnejši takrat, ko boste nekoliko zmanjšali svoja pričakovanja.

ŠKORPIJON – Zanimiv dogodek vam bo okrepil samozavest in dal občutek, da vas še vedno spoštujejo. Nikar se ne zanašajte le na prvi vtis, saj je položaj takšen, da bi morali pridobiti še nekaj prednosti.

STRELEC – Premislite o pomembnem in konkretnem sporočilu. Imate dovolj časa za vse, kar ste si zamislili, zato ni razlogov za nepotrebno hitenje. V ljubezenskih odnosih ni razloga, da ste užaljeni.

KOZOROG – Zadeve je treba opazovati z več različnih vidikov. Spraševali se boste, zakaj ste se jezili na ljudi, ki vas niso mogli razumeti. Zdaj boste vse skupaj končno razumeli.

VODNAR – Nekaj boste rešili po drugi poti kot po navadi. Uspešni boste pri vseh poslih, ki vključujejo dobro komunikacijo. Z lepo besedo boste dosegli ogromen napredek, tudi v ljubezni.

RIBI – Družinsko srečanje, ki se ga sicer ne veselite preveč, bo minilo brez težav. Na poslovnem področju boste nekoliko zamišljeni, čeprav dobro veste, kaj bi morali spremeniti.