Zanimivosti

Horoskop za soboto, 20. 9.

R.T.
20. 9. 2014, 06.58
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop!

Dobra karma

OVEN – Niste čisto prepričani o svojih dejanjih in s tem ni nič narobe, saj boste imeli dovolj časa za razmislek. Tudi drugi ljudje v vaši okolici ne bi smeli preveč pričakovati od vas.

BIK – Predstavljajte si, da se vse, o čemer sanjate, uresniči. Danes boste sanje na ljubezenskem področju tudi živeli. Svoj prosti čas boste posvečali prijateljem in zabavam.

DVOJČKA – Marsikatera ideja, ki je čakala na uresničitev, bo zdaj dobila tisto pravo podobo, s katero boste naredili prve korake do njene uresničitve. Dan je ugoden za druženje.

RAK – Tistim, ki vam veliko pomenijo, bi radi samo dajali in dajali. Dovolite, da tudi drugi kaj storijo za vas, in to še preden vam bo zmanjkalo energije in se boste znašli v samoti.

LEV – Občutili boste spodbudno energijo, ki vas bo opominjala na to, kaj bi radi dosegli v prihodnosti. To bo za vas moč, ki bo omogočila uresničitev idej in boljše počutje.

DEVICA – Vaše misli bodo pri vaši družini in dogajanju doma, čeprav boste večji del dneva preživeli ob delovnih nalogah, ki bodo od vas zahtevale popolno zbranost.

TEHTNICA – Polni boste navdušenja nad dogajanjem, ki se bo stopnjevalo. Spraševali se boste, zakaj že prej ni niste naredili koraka in se razbremenili.

ŠKORPIJON – Danes imate dovolj optimizma, da se spoprimete z vsem, kar se bo pojavilo. Tudi prijatelj bo z vami prepričljiv. Ne obremenjujete se s preteklostjo, uživajte v sedanjosti.

STRELEC – Dinamičen dan, ko se prebuja vaša tekmovalnost. Več energije, borbenosti, hitre akcije in tudi nepotrpežljivosti se bo pojavilo, še posebej v popoldanskih urah.

KOZOROG – Danes poskrbite, da se bodo vaši bližnji počutili enakovredne in pomembne. Obisk kulturne prireditve z nadvse prijetno osebo bo balzam za dušo.

VODNAR – V ljubezni boste tokrat storili več kot dovolj. Vse se pomika v pravo smer. Počasi boste prišli do notranjega miru, po katerem hrepenite, podobne energije sledijo tudi v večernih urah.

RIBI – Pridobili boste veliko novic, večina od njih se vam bo zdela nepomembna. Končno imate priložnost in podporo prijateljev, kar kaže, da boste sestavili svojo zgodbo.