Zanimivosti

Horoskop za današnji dan

U.K.
19. 8. 2014, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Poizvejte v našem horoskopu!

OVEN – Danes bo prisotne veliko zmede in nejasnosti, pojavi se lahko tudi manjši občutek razočaranja. Poskusite začutiti mir in ga prenesti tudi na medsebojne odnose.

BIK – Občutljivejši boste kot običajno, saj ste siti kritik in neprestanih negativnih opazk partnerja ali prijateljev. Pazite tudi na zdravje, saj trenutno niste v najboljši koži, da bi se izognili boleznim.

DVOJČKA – Umirjena energija bo danes na vas delovala spodbudno. Stvari se ne bodo odvijale tako hitro, kot bi želeli, vendar boste vse skupaj počeli bolj poglobljeno.

RAK – Uporništvo bo danes prisotno v veliki meri, poleg tega se boste v pogovorih težko nadzirali. Spustite se samo tako daleč, da lahko še ohranite mirne in stabilne odnose.

LEV – Ne morete pričakovati pozitivnih odzivov, če se še sami niste dovolj potrudili, da bi v svoje življenje privabili kakšno spremembo. Preprosto se ne boste mogli več pretvarjati.

DEVICA – Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve, ki vas bodo želel posrkati vase. Pojdite čeznje, dajte vse od sebe in v večernih urah si privoščite odklop z dobrim filmom.

TEHTNICA – Posvetite se urejanju poslovnih zadev, še posebej tistih, s katerimi ste že nekoliko v zaostanku. Za ljubezen bo nekoliko manj časa, kar vas v bistvu sploh ne bo preveč motilo.

ŠKORPIJON – Ne poskušajte s silo vplivati na sodelavce, bolje bo, če boste prijazni in hkrati diplomatski. Svojo moč boste še povečali, če se boste soočili z nekom, ki je močnejši od vas.

STRELEC – Današnji dan lahko nosi s sabo nekaj zablod, prevar in razočaranj, kar vam seveda ne bo všeč. Pri vseh nalogah poskusite biti nekoliko bolj natančni in previdni.

KOZOROG – Slišali boste nekaj, kar vas bo vznemirilo in po drugi strani tudi razveselilo. Nimate dovolj moči, da bi se branili in se izpostavljali, zato raje počakajte.

VODNAR – Mirni boste, zato boste odlična družba za tiste, ki radi govorijo le o sebi. Vaša pozornost bo popoldne preusmerjena na materialno področje, na katerem boste zadovoljni.

RIBI – Zelo bojeviti boste, še posebej v dopoldanskih urah, ko boste imeli občutek, da se nekdo z vami poigrava. Zvečer bo končno na vrsti več priložnosti za ljubezen in strast.