Zanimivosti

Preberite, kaj vam napoveduje horoskop

Uroš Brumen
9. 7. 2014, 13.51
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Tiha skrivnost, ki nam jo energije v naslednjih dneh prinašajo v naša življenja, je prav v tem, da bomo morali, četudi ne bi želeli, pobrskati po naši preteklosti in se soočiti s stvarmi, ki smo jih predvsem na čustvenem področju, vešče pometli pod preprogo.

OBDOBJE NADANGELA GABRIELA (ROJENI V ČASU OD 21.12. DO 20.03.)

Res je, da si zaradi situacij, ki so v vaše življenje prinašale nekoliko negativni prizvok, ne upate priznati, da ste določeni situaciji kos in da boste kljub viharjem zmogli popeljati vaše načrte vse tja do srečnega konca. Nek pozitiven dogovor, ki bo sledil proti koncu tedna, vam bo v življenje prinesel svež veter. In tukaj bo predvsem od vas odvisno, kako boste na dano situacijo odreagirali. Ne bojte se sprejeti nenadnih odločitev, ki bodo za marsikoga v vaši okolici nesprejemljive, za vas pa bodo prav te odločitve, neverjetna naložba za vašo prihodnost. Vzemite si čas zase ter za tiste, ki jih imate radi.

OBDOBJE NADANGELA MIHAELA (ROJENI V ČASU OD 21.03. DO 20.06.)

Žezlo zmagoslavja že imate v svojih rokah, vendar vam glede na precej tih in nenavadno umirjen potek dogodkov, že pošteno načenja vašo potrpežljivost. Tik pred ciljem ste, da vse začrtano, s tistimi manjšimi popravki, v vašem življenju tudi izpeljete. Precej pestro obdobje je pred vami. Predvsem, kadar se beseda dotika čustvenega nivoja, kajti tukaj boste pri določenih nenadnih in neprijetnih reakcijah drugih ljudi, lahko mirne vesti naredili konec. Lahko si boste začrtali povsem nove poti in predvsem prisluhnili sebi, kar je bilo v obdobju raznoraznih navalov čustev, skorajda nemogoče

OBDOBJE NADANGELA RAFAELA (ROJENI V ČASU OD 21.06. DO 20.09.)

Pravijo, da vsako zatišje s seboj prinaša nevihto. Vendar je tokratna nevihta predvsem pozitivna za vas, kajti tukaj boste lahko zaključili v preteklosti še nedokončano čustveno neravnovesje in svojim ciljem izrisali povsem nove poti, ki bodo tokrat odvisne predvsem od vas in vaše notranje moči. Zato se nikar ne bojte izraziti, kdo ste in kaj si v resnici želite.

OBDOBJE NADANGELA URIELA (ROJENI V ČASU OD 21.09. DO 20.12.)

Precej turbulentno obdobje je pred vami, vendar si boste morali dovoliti priznati in spoznati, da določene reakcije, ki temeljijo na vaši preteklosti, niso bile najbolj primerne, posebno takrat, kadar gre za odnose in sožitje dveh duš. Tako za vas prihaja obdobje, ko boste na lastni koži lahko spoznali rek, ki pravi, da se učimo na lastnih napakah. Od vas je tako odvisno, s kakšno reakcijo boste pospremili nepričakovano situacijo in se tako podali naprej.