Zanimivosti

Svetujemo: Kam na prvomajski oddih?

Sašo Avramovič
6. 4. 2014, 10.34
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Bližajo se prvomajski prazniki in z njimi krajše počitnice. Spet si bomo lahko za nekaj dni privoščili oddih. Še ne veste kam na oddih? Vas mikata Slovenija in Hrvaška? Potem vam bodo ponudbe za najem apartmajev, počitniških hišk …, ki smo jih zbrali, prišle še kako prav.

Ponudniki, ki oddajajo apartmaje, počitniške hiške …, oglašujejo tudi v Salomonovem oglasniku in na spletni strani salomon.si.

APARTMA (PORTOROŽ)

 

55 EUR/dan

 

več na www.salomon.si

 

 

POČITNIŠKA PRIKOLICA (FIESA)

 

30 EUR/dan

 

več na www.salomon.si

 

 

 

APARTMA (BORIK)

 

50 EUR/dan

 

več na www.salomon.si

 

 

 

APARTMA (GREBAŠTICA)

 

20 EUR/dan

 

več na www.salomon.si

 

 

 

APARTMA (PREKO)

 

35 EUR/dan

 

več na www.salomon.si

Za prvomajske praznike se lahko odločite za najem apartmaja v  Portorožu, ki je oddaljen okoli sto metrov od morja. Apartma s pogledom na morje ima kuhinjo, dve spalnici, kopalnico s tuš kabino, teraso, SAT TV in tudi klimo. Parkirni prostor je zagotovljen, apartma pa je primeren za štiri do pet oseb. Za najem boste odšteli 55 evrov na dan.

Vas mika prvomajski oddih na Hrvaškem? Med ponudbami najdemo recimo najem apartmaja v hiši v turističnem delu mesta Borik (Zadar). Hiša je oddaljena 50 metrov od morja. Apartma je popolnoma opremljen, klimatiziran in obsega spalnico z zakonsko posteljo, kopalnico in veliko dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Apartma ima tudi balkon oziroma teraso. Parkirni prostor je zagotovljen, na voljo so brezžični internet, televizija, klimatska naprava … Staro mestno jedro je od hiše oddaljeno približno 10 minut sprehoda ob morju. Apartma je primeren za dve do štiri osebe, za najem pa bo treba odšteti 50 evrov na dan.Če se ne boste odločili za najem apartmaja, nastanitev v hotelu …, pa se lahko na slovenski obali odločite tudi za najem počitniške prikolice v kampu Fiesa. Cena najema znaša 30 evrov na dan.

Trije apartmaji pa so na voljo za najem v večapartmajski hiši v Grebaštici pri Primoštenu. Apartmaji so popolnoma opremljeni in so oddaljeni sto metrov od morja. Apartmaji ***A2+1, A4+1, A6+2 imajo televizijo, zagotovljeno parkirišče, na voljo je brezžični internet … Apartmaji se nahajajo okoli 150 metrov od središča mesta, restavracij in trgovin. Najem apartmaja A2+1 stane 20 evrov na dan, A4+1 35 evrov na dan ter A6+2 55 evrov na dan.

S celine se lahko odpravite tudi na otok in se odločite za najem apartmajev v mestu Preko na otoku Ugljan. Na voljo je več apartmajev za najem, poleg njih pa tudi igrišče z mivko z igračami za majhne otroke, velik vrtni žar z biljardom, namizni nogomet, pikado, ambientni prostor z velikim televizorjem … Vse skupaj je zajeto v ceno najema. Vsi apartmaji razen enega se nahajajo v ograjenem dvorišču v pritličju. Dnevno je za najem treba odšteti 35 evrov. Na otok vas pripelje trajekt, trajektna povezava Zadar-Preko pa je v obratovanju vsak dan od 5.-24.ure na eno uro.

OPOMBA

*Cena najema apartmaja v Grebaštici (pri Primoštenu) velja za apartma A2+1.