Zanimivosti

Nove divje seks zabave v Zrćah?

N.J.
6. 4. 2014, 14.57
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Mladi, željni zabave, razvrata, seksa na prostem in drugih norčij, se že leta vztrajno vračajo na Pag, v Zrće, kjer v veliki meri lahko izživijo svoje najbolj nore in prostaške ideje.

YouTube

A kot navajajo hrvaški mediji, se obetajo spremembe. Na eni najbolj popularnih plaž na Jadranu namreč uvajajo turistični bonton! Domačinom je, kot kaže, dokončno prekpelo in zahtevajo spremembe. 

Poletje se hitro približuje in v roku neka mesecev bo tam spet prava norišnica, kar se mnogim Novalijcem zdi neprimerno. Ne marajo več gledati pijane mladine, ki poležava in bruha na plažah, razbija kozarce in steklenice ter vpije na ves glas. 

Letos na Pagu uvajajo novi mestni bonton,. ki ne dovoljuje več pohajanja po ullicah zgolj v kopalkah. Prepovedujejo tudi popivanje na ulicah. Komunalni redarji bodo najprej opozorili, nato pa spisali plačilni nalog - za kopanje rez kopalk izven nudistične plaže 1000 kun, enako tudi ležanje in spanje na javnih površinah, uživanje alkohola na javnih mestih in kršenje javnega reda in miru. Upajo, da se bo zdaj končno lahko tudi pri njih razviil družinski turizem.

YouTube