Zanimivosti

Že 15-krat jo je pretepel, a še nima dovolj!

N.J.
30. 3. 2014, 08.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

48-letnica je kar 15-krat v roku enega leta pristala v bolnišnici, ker jo je partner tako močno pretepel. A nekdanja poštna uslužbenka očitno še vedno nima dovolj, saj pravi, da ga ljubi!

Arhiv Svet24
slika je simbolična

48-letna Donatella je zaradi grozljivih poškodb zaradi brc in udarcev s pestmi že 15-krat v enem samem letu pristala v bolnišnici. A niti enkrat samkrat ni podala prijave. Vsakič je bila diagnoza podobna - hude poškodbe in čas zdravljenja od 7 do 21 dni. Kot pravi, ga ljubi in ga zato noče izdati oblastem, čeprav gre za znanega prevaranta, s katerim nimata niti otrok. Policisti so pri Donatelli prvič posredovali 16. februarja lani, ko jo je Enrico prvič fizično napadel. Kot poročajo mediji, naj bi ji enkrat z dalinjskim upravljalnikom razbil ustnico in jo udaril v uho, jo davil z obema rokama, nato pa pošteno zbrcal. 

Čeprav Donatella ni podala prijave, so policisti vseeno ukrepali in ga nedavno tudi aretirali. Ko so prijeli osumljenca, je bil ta ravno na sprehodu s svojo večkrat pretepeno Donatello. Osumljeni Enrico Massimiliano Pedrazzini je zdaj menda že za zapahi, na sodišču pa se bo moral zagovarjati zaradi nasilja v družini.