Zanimivosti

Iz ljubice izganjal hudiča in jo brutalno pretepel

N.J.
25. 3. 2014, 16.37
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Njegovo dekle je med spolnim odnosom nekaj zabolelo, zato se je moški močno razburil in jo grdo pretepel. Policistom je povedal, da je dekle obsedel hudič in ga je nekdo moral izgnat iz nje.

leggo.it

Dogodek se je zgodil v Rimu. Sosedje so slišali glasne krike in poklicali može v modrem. Ko so ti prišli na kraj dogodka, so našli 43-letnika golega, poleg njega pa pretepeno in okrvavljeno 22-letnico. Opravičeval se je, da je iz nje izganjal hudiča, a mu nihče ni verjel. 

Med spolnim odnosom je čutila bolečino, moški, ki je bil pod vplivom alkohola in kokaina pa jo je tepel najprej v spalnici, nato pa je šel za njo še v zgornje nadstropje, kjer je nadaljeval s početjem. Med preiskavo so policisti zasegli tri zavitke nabojev kalibra 9x19, tri nože z dolgim rezilom in pištolo, v kateri so bili 4 naboji. Izvor pištole ni znan, saj nima šifre, zato policisti še ugotavljajo, od kod izvra. Odpeljali so ga na policijsko postajo in zoper njega sprožili postopek zaradi nasilja v družini in nelegalne posesti orožja.