Zanimivosti

Portorož v okusih Mediterana

M.J.
20. 3. 2014, 22.56
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Pretekli konec tedna v Portorožu niso navdušili zgolj sončni žarki, temveč so obiskovalce na Obalo privabili tudi butični kulinarični užitki in pestra ponudba izbranih malvazij. V Kongresnem centru Hotela Slovenija se je odvil 16. Festival Malvazije, ki je svojim sobotnim vrhuncem, svečanim dogodkom Malvazija Life, poskrbel za pravo razvajanje brbončic.

Hoteli LifeClass so pričarali kulinarično harmonijo, saj so med priznanimi vinarji, gastronomi in ostalimi ponudniki navdušiliÁ la Carte restavracija Mediteran, Brajnik kakiji, Casa del sal, Čebelarstvo Kozlovič, Domačija Butul, Domači figovi izdelki Marsič, Domačija Munda, Istral s.p., Alberto Pucer in Robi Titan, Istra tartufi, trgovina Vinko Šavle s.p., Kmetija Franko & Adrijano, Kmetija Trček, KZ Agraria Koper, Oljarstvo Benjamin Ličer, Ribogojnica Fonda in Soline, Pridelava soli d.o.o..

Pestro je bilo tudi v nedeljo, s ponedeljkom pa se je dan butičnih kulinaričnih užitkov Istre zaključil. Obiskovalce festivala so z aktivnostmi na svežem zraku in wellness razvajanji pričakali tudi hoteli LifeClass, ki s svojo ponudbo soustvarjajo dogajanje na Obali.