Zanimivosti

Samomorilski napadalec v nogometnem prvoligašu Manchester United

M.J.
9. 1. 2014, 13.49
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Branilec angleškega nogometnega prvoligaša Manchester Uniteda Chris Smalling se je opravičil za sliko, ki je prek spleta obkrožila svet, na njej pa je oblečen v kostum samomorilskega bombaša. Angleški reprezentant je bil na torkovi naslovnici britanskega tabloida The Sun oblečen v arabska oblačila z ruto okoli glave ter ovit v žice.

Twitter

Smalling trdi, da s kostumom ni želel nikogar užaliti, na humoren način je skušal ponazoriti pijačo Jagerbomb, ki je mešanica likerja Jagermeistra in energijske pijače Red Bulla.

Štiriindvajsetletnik se je opravičil prek zastopnika, skupine Wasserman Media Group: "Chris in njegovo dekle sta gostila razkošno zabavo, na kateri so morali povabljenci priti oblečeni v kostume. Oblekel se je v oblačila s praznimi steklenicami Jagermeistra okrog telesa in pločevinkami Red Bulla na oprsju. S tem je želel ponazoriti priljubljeno pijačo Jagerbomb. Popolnoma sprejema kritike, nikakor pa ni želel nikogar užaliti. Opravičuje se."

Smalling se je Unitedu pridružil januarja 2010 iz Fulhama, v zadnjem obdobju pa je postal standardni član obrambne vrste rdečih vragov.