Zanimivosti

Na zaročno zabavo poslala iztrebek!

N.J.
7. 1. 2014, 14.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Neka ženska je na zaročno zabavo poslala iztrebek, poleg pa priložila listek z napisom 'pojej drek'. K sreči ni šlo za čisto pravi iztrebek, temveč za tako oblikovano tortico.

Micaela Harris se je znašla v izjemno nerodnem položaju, ko je na svoji zaročni zabavi v Novi Zelandiji razvila čudovit paket, v njem pa našla tortico v obliki človeškega iztrebka. Priložila je listek z napisom 'Eat shit' (angl. pojej drek).

Tortica je bila znak maščevanja sestri ženske, ki se je zaročila, saj se z lastnico podjetja, ki peče torte, Oh Cakes Emmo McDonald nista mogli zediniti glede darila. »Bila je res bizarna situacija,« je Harrisova povedala. »Mislim, da je šlo vse skupaj predaleč. Kot vodja posla pač naletiš na stranke, s katerimi ne najdeš skupnega jezika, ampak tako vzpone kot padce moraš znati sprejeti,« meni.

McDonaldova je novice o tem, da je poslala drek na zabavo, objavljala celo na svojem Facebook profilu. »Nič zares negativnega ni v tem, samo nekateri so to prebrali in razumeli narobe.« K sreči ni šla toliko daleč, da bi na zabavo poslala pravi kakec. Upajmo le, da je ne bo razjezila še kakšna stranka in da ji ne bo tedaj prekipelo …