Zanimivosti

Zaklenili so ga na letalo

M.J.
10. 12. 2013, 15.31
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Moški je razkril, kako se je zbudil na zaklenjenem letalu, potem ko je nanj pozabilo osebje. Med letom naj bi zaspal, ob pristanku v Houstonu pa se ni zbudil. Tom Wagner je vzletel iz letališča v Louisiani, namenjen pa je bil v Kalifornijo. Popolnoma presenečen pa je bil, ko se je v Houstonu zbudil na praznem in zaklenjenem letalu brez osvetljave.

Youtube

»Zbudil sem se in nobena luč ni svetila,« je dejal 51-letni Wagner, upokojeni kapitan ladje. Sprva se mu je dogodek sicer zdel zabaven, vendar je kmalu spoznal, da sestop iz letala ne bo tako enostaven. »Sprva sem poskušal najti stranišče, vendar je bilo to izredno težko, saj je bila na letalu popolna tema.«

Kmalu zatem je vklopil svoj mobilni telefon in poklical svoje dekle in ji naročil, naj mu pomaga priti iz letala. Ta mu seveda sprva ni verjela, toda ko je vztrajal, da naj pokliče pomoč je to tudi storila. Tako kot ona tega sprva ni verjela, tega tudi niso verjeli zaposleni na letališču. Na srečo sta do letala po naključju prišla dva vzdrževalca, ki sta mu odprla vrata in ga spravila z letala.