Zanimivosti

Nasmejal je že več kot 50 milijonov ljudi

S.R.
30. 11. 2013, 14.41
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Miley Cyrus je z videospotom za pesem Wrecking Ball dvignila veliko prahu. Njeno golo pozibavanje na rušilni krogli in že samo dejstvo, da skozi celoten posnetek ni kaj dosti oblečena so sprožili kar precej neodobravanja.

YouTube

Oboževalci so na videospot seveda nori, a vseeno se najde kar precej ljudi, ki se s tovrstnim načinom poti do slave ne strinjajo najbolj. Je pa videospot požel tudi že cel kup takšnih in drugačnih parodij. Iz posnetka se je tako za promocijo svoje nove oddaje malce ponorčevala legendarna igralka Betty White, na spletu pa je moč najti še cel kup raznih smešnih priredb.

A videoposnetek, ki se je na portalu YouTube pojavil 26. novembra prekaša vse.

Bloger Stephen Kardynal je namreč posnel zares zabaven posnetek na temo spota. Odpravil se je na spletno stran Chatroulette, ki omogoča video klepet z neznanci in pred očmi naključnih ljudi odplesal Mileyjin videospot, vključno s kladivom, rušilno kroglo in belim spodnjim perilom. Tako kot Miley pa se je Stephen za potrebe parodije tud slekel. Neznanci na Chatroulette so nad njim navdušeni, njegova parodija pa je postala pravi spletni hit, saj je v pičlih štirih dneh dosegla že več kot 50 milijonov ogledov. Številka pa vztrajno raste. Če bo šlo tako naprej, zna Stephen celo preseči število ogledov originalnega videospota.

Poglejte si eno najboljših parodij na Mileyjin videospot. Zagotovo vas bo nasmejal.