Zanimivosti

Elektrika ji je 'skurila roki', danes pa je bodybuilderka

M.J.
13. 9. 2013, 10.11
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

''Ko mi nekdo reče, da nečesa ne morem storiti, se tega lotim še z večjim zanosom. S tem jim pokažem, da se motijo,'' je dejala 37-letna Barbie Thomas iz Phoenixa.

fitnessunarmed.com

Barbie Thomas iz Phoenixa v ZDA je ostala brez obeh rok že ko je bila otrok. Danes pa je mati dveh sinov, starih 13 in 17 let in uspešna bodybuilderka. Barbie, ki se je pred nedavnim ločila, vsak dan naporno trenira v telovadnici in se pripravlja na prihajajoče tekmovanje. ''Ko mi nekdo reče, da nečesa ne morem storiti, se tega lotim še z večjim zanosom. S tem jim pokažem, da se motijo,'' je dejala Barbie in dodaja, da je le malo stvari, ki jih ona ne zmore.

fitnessunarmed.com

Roke so zamenjale noge: Sama se oblači, prehranjuje…

Ko je bila dveletna deklica, ji je elektrika 'scvrla' obe roki. No, hitro se je naučila živeti brez njih in roki sta zamenjali nogi.

 Hendikep ji ni preprečil, da se ne bi ukvarjala z nogometom, plavanjem, plesom. Nato pa je odkrila bodybuilding. Z njim se ukvarja že več kot deset let. Poleg tega vodi tudi motivacijske govore, s katerimi ljudem pomaga, da dosežejo svoje cilje.