Blesti v bikiniju

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo štiri otroke

S.Č.
25. 4. 2024, 09.43
Posodobljeno: 25. 4. 2024, 10.16
Deli članek:

Kourtney Kardashian je znana po svoji iskrenosti glede materinstva in samopodobe, kar se je odražalo tudi v njenih nedavnih objavah na Instagramu, ko je praznovala svoj 45. rojstni dan. O svojem dopustu na otočju Turks in Caicos je na družbenih omrežjih delila vrsto fotografij, na katerih je v bikiniju razkazovala svoje obline, poudarjala pa je tudi ponos na svoje telo, ki ji je podarilo štiri otroke.

Profimedia
Kourtney Kardashian

Na eni izmed fotografij je Kourtney Kardashian nosila pisan bikini z visokim pasom, ki je bil oblikovan v slogu 90. let. Njen izgled je dopolnjevala s črnimi sončnimi očali, kar je dodalo pridih zvezdniškega glamurja. S to objavo ni le slavila svojega rojstnega dne, temveč je izrazila tudi svoje zadovoljstvo s svojim telesom, kar je bilo še posebej očitno v njenem komentarju: "Naredila sem 45 krogov okoli sonca."

Njena objava je hitro pritegnila pozornost oboževalcev in sledilcev, vključno s komentarji, ki so pohvalili njeno postavo in izrazili občudovanje nad njenim videzom po rojstvu štirih otrok. Med komentarji je bil tudi njen mož Travis Barker, ki je izrazil svojo podporo in občudovanje.

Poleg tega je Kourtney delila tudi trenutke z otroki, 9 letnim Reignom, 14 letnim Masonom in 11 letno Penelope, ki so prav tako uživali na plaži. Obisk sester Khloe in Kim Kardashian je dodatno poudaril tesne vezi med sestrami. Skupna fotografija v črnih bikinkah, ki sta jo Khloe in Kim delili, je prav tako pokazala njuno podporo in skupno praznovanje.

Kourtney je s svojimi objavami poudarila ne samo svojo ljubezen do telesa, temveč tudi svojo zavezo materinstvu in družini, kar je vzbudilo občudovanje in navdih med njenimi sledilci.