Tony Cetinski

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

D.K.
24. 4. 2024, 13.11
Posodobljeno: 24. 4. 2024, 13.18
Deli članek:

Ko se je na zabavah želel povsem prepustiti in sprostiti, je nosil lasulje, pravi Tony Cetinski, ki se ima zadnja leta najlepše na svojih koncertih.

Svet24

Slavni glasbenik Tony Cetinski, ki je, kot pravi, največ žuriral v devetdesetih, se je v pogovoru za hrvaško revijo Gloria spomnil najbolj norih zabav, ki se jih je udeležil. 

Cetinski, ki je postal priljubljen že zelo mlad, bo sicer konec maja v zagrebški Areni praznoval svoj 55. rojstni dan in 35 let kariere. Česa se, kot je omenil, veseli in komaj čaka, da stopi pred občinstvo in zapoje največje uspešnice svoje kariere.

Še pred velikim koncertom pa se je v pogovoru za omenjeno revijo spomnil številnih zabav, na katerih je bil, predvsem tistih iz devetdesetih, saj se zadnja leta najbolj zabava prav na svojih koncertih. Čeprav je priznal, da dogodkov ravno ne mara, rojstnega dne Glorie ni mogel zamuditi, saj ga, kot je dejal, najbolj znana ženska revija na Hrvaškem spremlja že od samega začetka.

"Veliko je dobrih zabav, ki se jih ne spomnim, kar pomeni, da je bilo dobro," je v smehu dejal glasbenik in dodal, da se je v devetdesetih rad maskiral, da je lahko užival. "Nadel sem si dolgo lasuljo, kapo in barvne leče ter užival, ne da bi ljudje prihajali k meni in me trepljali po hrbtu: 'Kako si, legenda?'" je zaključil Cetinski.