Po treh letih

John Travolta: “Vsak dan si v mojih mislih…”

S.Š.
4. 1. 2024, 20.32
Posodobljeno: 4. 1. 2024, 20.55
Deli članek:

Ljubezenska zgodba Johna Travolte in njegove pokojne žene Kelly Preston velja za eno najlepših, a tudi eno najbolj žalostnih v Hollywoodu.

instagram
John Travolta in Kelly Preston

Minevajo tri leta od smrti ameriške igralke Kelly Preston, žene legendarnega igralca Johna Travolte. Igralec je zato z oboževalci ob obletnici Kellyjine smrti delil nekaj lepih besed o svoji pokojni ženi in dejal, da je vsak dan v njegovih mislih.

Prav tako je igralec na Instagramu delil nekaj fotografij s počitnic, ki jih je preživel s svojima otrokoma, mnogi pa so komentirali, da 'jih Kelly ponosno gleda zviška'.

Ženo izgubil pred tremi, sina pa pred petnajstimi leti

John je delil videoposnetek in pokazal, kako je s hčerko Ello Bleu (23) in sinom Benjaminom (13) preživel božično-novoletne praznike ter delil fotografije, ki so zaznamovale njihovo preteklo koledarsko leto.

Ob njih je objavil tudi staro fotografijo z ženo Kelly, ter fotografijo pokojnega sina Jetta, ki ga jepred petnajstimi leti izgubil v tragični nesreči.

Vzela jo je bolezen

John je že pred leti priznal, da ni šlo za ljubezen na prvi pogled, a je njegov zakon s Kelly kljub vsemu trajala slabih 30 let, vse do njene prezgodnje smrti leta 2020 zaradi raka dojke.

V zakonu so se jima rodili trije otroci - sinova Jett in Benjamin ter hči Ella Bleu. Njun najstarejši sin Jett je umrl v začetku leta 2009 med družinskimi počitnicami na Bahamih. 16-letnik je namreč trpel za Kawasakijevo boleznijo, sistemskim vaskulitisom, ki prizadene koronarne arterije in lahko vodi do anevrizme, boril se je z nevrološkimi izbruhi, povezanimi z avtizmom, v kopalnici pa mu je spodrsnilo in udaril z glavo ob tla.

“Izguba otroka je nočna mora vsakega starša, to je najhujša stvar, ki se mi je zgodila v življenju. Iskreno povedano, nisem bil prepričan, ali bom to preživel in kako,” je takrat priznal igralec.