Petek trinajsti

Tamara in Rudi sta preverila vraže

S.Š.
16. 10. 2023, 18.45
Posodobljeno: 16. 10. 2023, 18.47
Deli članek:

Je petek, trinajsti, res nesrečen dan?

Luka Švigelj
Tamara in Rudi

V studiu TV Aktual so Tamaro Goričanec postavili pred vrsto izzivov. Najprej je morala v zaprtem prostoru odpreti dežnik in stopiti pod lestev, nato pa se je lotila treh izzivov, ki ji jih je zastavil Rudi Sieger, da bi preverili, če je petek, trinajsti, res nesrečen dan: 

  1. Bodi prva v vrsti v avtopralnici na sončen dan. 
  2. Ujemi zeleni val (vsaj tri zelene luči zapored).
  3. Najdi parking v središču Ljubljane v desetih minutah.

Je imela Tamara v petek, trinajstega, srečo ali nesrečo?

Najprej se je Tamara odpravila v avtopralnico, kjer se je znašla v koloni avtomobilov. Kot je dejala, je bila v vrsti tretja, a je imela ob koncu izziva čist avtomobil, kar pa tudi ni slabo. 

Nato se je odpravila proti centru mesta in upala, da bo imela tokrat več sreče kot v avtopralnici in ujela zeleni val. Ne le, da je Tamara ujela tri zaporedne zelene luči, pač pa jih je bilo kar šest. 

Za konec je morala v središču Ljubljane parkirati avtomobil. Iz studia se je preko videoklica oglasil Rudi in preveril, ali ji je uspelo … Je! Tamara je v Ljubljani kljub vsemu našla parkirno mesto v manj kot desetih minutah! »Rudi, parking sem našla, a sem morala parkirati bočno! To pa mi je uspelo v prvo!« je zadovoljno po opravljenem izzivu dejala Tamara. 

Aktualovci so torej preverili, ali vraža o nesreči in petku 13. res drži, z veseljem so sporočili gledalcem, da to ni res, saj je lahko prav vsak dan srečen!