Zabava

To je Rebeka naredila za svojo starejšo hčer

K.M.
27. 8. 2023, 09.00
Posodobljeno: 7. 9. 2023, 11.44
Deli članek:

Starši svoje otroke peljejo tudi v sosednjo državo, da izpolnijo njihove želje. To sta pred dnevi naredila Rebeka in Sandi, ki sta izpolnila željo svoje hčere Šajane.

m24, Mare Vavpotič
Rebeka in Sandi sta izpolnila veliko željo.

Rebeka Dremelj je z možem Sandijem hčer Šajano in njeno prijateljico odpeljala v hrvaški Varaždin, ki je od Brežic, njihovega domačega kraja, oddaljen slabo uro in pol. Razlog? Dekleti sta peljala na koncert trenutno ene izmed najbolj priljubljenih skupin v regiji, slovenske skupine Joker Out. Rezultat? Vsestranska Rebeka je na koncu priznala, da je tudi sama postala oboževalka fantov, ki so se v regiji uveljavili po uspešnem nastopu na izboru za pesem Evrovizije. 

Primož Lukežič
Rebekina starejša hči je velika oboževalka skupine Joker Out.

»A kje sva? V Varaždinu, na koncertu skupine Joker Out! Sva peljala Šajano in njeno prijateljico. In, veste, kaj bom rekla? Fantje so ponos Slovenije, in če to spregledamo, smo res bedaki. Cel stadion Hrvatov poje slovenske pesmi. To se načeloma ne dogaja, a ne? Po navadi Slovenci pojemo hrvaške pesmi! Bravo, fantje! Ostanite to, kar ste. Svet imate na dlani, ne izpustite te priložnosti,« je zapisala v pohvali, ki jo je namenila skupini. Dekleti sta se najbolj razveselili dejstva, da jima je Rebeka omogočila ogled tonske vaje. Kar verjetno pomeni, da sta tudi spoznali člane skupine. Rebeka je k vsemu še zapisala: »Bravo, res so carji. Zdaj sem še jaz postala njihova fanica.«

DOBRODELNI KONCERT

Promo foto / Menart Records
S skupino Bepop pripraljvajo dobrodelni koncert.

Sicer pa se Rebeka pripravlja tudi na svoj koncert, ki ga bo v Domžalah pripravila skupaj z dekleti iz zasedbe Bepop. Po poplavah, ki so prizadele Slovenijo, so se dekleta odločila, da ga bodo posvetila dobrodelnosti. Skupaj na enem odru, s spremljajočim bendom in skupnimi močmi bodo ustvarili več kot le glasbeni dogodek – ustvarili bodo priložnost za upanje, solidarnost in podporo tistim, ki jih je prizadela naravna nesreča.

Z napovedjo o združitvi na odru v Domžalah v sredo, 20. septembra, so med prvimi glasbeniki naznanile, da bodo koncert izvedle za dober namen, ter navdihnile mnoge druge glasbenike, da bodo ravnali podobno. Denar od prodaje vstopnic bo namenjen pomoči po poplavah, ki so prizadele marsikoga v Sloveniji. Humanitarnost daje koncertu dodatno dimenzijo, saj bosta vsaka pesem in aplavz simbol upanja in podpore za tiste, ki so izgubili svoje domove in premoženje