Čez lužo

Nikoli ne uganete, kaj je Robert Roškar naredil v Las Vegasu!

R.T.
24. 8. 2023, 13.37
Posodobljeno: 24. 8. 2023, 13.40
Deli članek:

Radijski voditelj Robert Roškar, ki z Anjo Ramšak vodi najbolj prižmojznjeni 'drive time' program Šou domov na Radiu 1, se že več tednov potika po Združenih državah Amerike.

Radio 1
Robert Roškar in Anja Ramšak

Odšel je namreč na road trip po znameniti Route 66, z avtom od vzhoda do zahoda. Vse svoje ameriške dogodivščine pa vsak dan deli tudi s svojimi sledilci na socialnih omrežjih.

Na pot po Ameriki pa se ni odpravil sam, temveč v družbi svoje dolgoletne in zelo dobre prijateljice Barbare, s katero se več kot odlično razume. Celo tako odlično, da sta storila nekaj povsem nepričakovanega! Znameniti Las Vegas namreč slovi po hitrih porokah in vanj se zgrinjajo pari, ki si želijo 'pobegniti' in si namesto klasične razkošne poroke privoščiti odbito ceremonijo brez odvečnega pompa. In točno to je storil tudi Roškar!

V eni izmed številnih poročnih kapelic se je namreč poročil z Barbaro, obred pa je vodil nihče drug kot kralj rokenrola 'Elvis Presley'! Mladoporočenca sta bila ves čas nasmejana in dobre volje, vsi pa že komaj čakamo, da nam Roškar dejansko razjasni pravo ozadje tega podviga.

Kaj o poroki meni Anja, ne vemo, saj je tudi na počitnicah. Vsekakor pa se veselimo njenega mnenja, ki ga bomo lahko slišali v Šou domov, ki se v eter vrača 28. avgusta ob 14. uri na Radiu 1.