Konec ljubezni

Slavni parček se po štirih letih ločuje

S.Š.
6. 9. 2023, 09.47
Posodobljeno: 6. 9. 2023, 09.53
Deli članek:

Joe Jonas je vložil zahtevo za ločitev od Sophie Turner.

Profimedia
Joe Jonas in Sophie Turner

Zdaj je torej uradno: pevec Joe Jonas, ki je od leta 2019 poročen z lepotico iz serije Igra prestolov Sophie Turner, je vložil zahtevo za ločitev. Po poročanju ameriških medijev je Joe kot razlog za ločitev navedel, da je njun zakon preprosto »nepopravljivo razpadel«.

Govorice so ločitvi so sicer začele krožiti že nekaj dni nazaj, saj so pevca skupine Jonas Brothers večkrat opazili brez poročnega prstana. Kot poročajo ameriški mediji, naj bi bil zakon glasbenika in igralke v težavah že zadnjih šest mesecev.

Preveč zabav, premalo časa za otroke?

Tako Jonas kot Turnerjeva ločitve še nista javno kometirala, govori pa se, da naj bi do ločitve privedel njun življenjski slog. "Ona se rada zabava, on pa raje ostaja doma," je vir povedal za ameriški TMZ. 27-letnico in njenega moža so nazadnje videli skupaj aprila, na poti na zabavo v Londonu. Poleg tega naj bi Joe zadnjih nekaj mesecev za njuni hčerki v glavnem skrbel sam, kljub temu da je s skupino trenutno na turneji po ZDA.

Sanjski par gre vsak svojo pot

Turnerjeva in Jonas sta doslej veljala za vzoren par, ki je zasebno življenje večinoma skrival pred očmi javnosti. Spoznala sta se leta 2016, zaročila pa sta se leta 2017. Hčerka Willa se je parčku rodila leta 2020, njena sestrica, katere ime je še skrivnost, pa lani. Ob ločitvi naj bi si sicer tako Joe kot tudi Sophie prizadevala za deljeno skrbništvo nad hčerkama.