Dean On The Mike

"Vsi rabimo srčnost, druženja, sproščenost in pristne stike"

A.S.
4. 9. 2023, 14.30
Posodobljeno: 4. 9. 2023, 14.31
Deli članek:

Dean Windisch ali Dean On The Mike še vedno razveseljuje pristaše muzike »unc, unc« s prireditvami DeeJayTime Back In Time. Letošnja bo 28. oktobra, v dvorani L 56 v industrijski coni Litostroj.

arhiv Aktuala
»Dvorano L 56 v industrijski coni Litostroj bomo spremenili v največjo diskoteko«, obljublja Dean On The Mike za DeeJayTime Back In Time, ki bo 28.oktobra.

Čas je za zabavo leta, priljubljen DeeJay Time Back in Time, ki si ga ne moremo predstavljati brez 'očeta' in pobudnika dogodka, ki velja za sinonim dobre zabave in sliši na ime Dean on the Mike.

»Letos se selimo v dvorano L56 v industrijski coni Litostroj. Ekipa bo zato lahko pripravila še boljši zvočni in svetlobni spektakel, saj Stožice niso namenjene tovrstnim dogodkom, dvorana L56 pa je. Obiskovalci bodo imeli lažji dostop do šankov, kadilnice in kioskov s prehrano in kar je najbolj pomembno, tudi bolj pristen stik z ekipo DeeJay Time in ostalimi nastopajočimi. Na kratko, dvorano bomo spremenili v največjo diskoteko. V časih, na katere bomo obujali spomine, so bile diskoteke center družabnega življenja in, ko že obujamo spomine, naj bo 'all in', tudi prostor,« je povedal Dean on the Mike. Dean je bil tudi na vseh hribovskih izletih radijske akcije Gremo v hribe. Tudi na teh druženjih je glasno in uspešno animiral obiskovalce, ki so zvesto sledili njegovim »navodilom«, skakali, mahali, peli …

osebni arhiv
Dean Windisch v družbi voditeljev Aktuala in Veseljaka in Mirana Rudana.

NEPOZABNI POHODI, POLNI GLASBE

»Projekt je bil izjemen. Kot sem rekel na predzadnji prireditvi: 'Začeli smo kot pohodniki, zaključujemo kot prijatelji.' Toliko srčnosti in sproščenosti, kot jo doživiš na takem dogodku, jo je v dolini težko doživeti. Verjamem, da podobno razmišljajo tudi vsi moji sodelavci in glasbeniki, ki so se odzvali povabilu. Ko je prisotna takšna povezanost med izvajalci ali animatorji in publiko, vsi dihamo kot eno. Pri tem projektu smo vsi to začutili, zato sem tudi rekel, da smo po vseh teh dogodkih postali prijatelji. Srčno si želim, da se bo projekt nadaljeval in širil. Ljudje potrebujemo to. Časi so polni izjemnih izzivov in takšni projekti nam pomagajo, da se lažje soočimo z njimi. Ljudje smo socialna bitja. Potrebujemo srčnost, sproščenost, druženja in pristne stike«, je prepričan Dean. Saj res, kje pa se je sproščal Dean? »Zadnja leta sva s Petro poletni dopust zamenjala za 'zimskega'. Poleti se morda zgodi le kakšen 'vikend pobeg'. Otroka sta že v letih, ko počitnice raje preživljata s svojo družbo, ko ne opravljajta počitniškega dela.« Očitno sta se otroka »vrgla« po delovnem očku, saj Dean že vrsto let opravlja kar nekaj služb: še vedno je aktiven njegov radio Salomon, na Aktualu vodi oddajo Petkova Galama, organizira in vodi prireditve DeeJay Time in je dejaven tudi v založbi Menart.

Aktual
Dean Windisch animira publiko tako v hribih kot v dolini!