Praznovanje

FOTO in VIDEO: Anja Ramšak in Robert Roškar sta jih dala čez že 200!

R.T.
28. 2. 2023, 16.24
Posodobljeno: 28. 2. 2023, 16.25
Deli članek:

Najbolj prižmojznjena radijska voditelja Anja Ramšak in Robert Roškar, ki poslušalce zabavata v svojem popoldanskem showu na Radiu 1, imata danes prav poseben razlog za praznovanje.

Radio 1
Dan jima je popestrila skupina New Game Over.

Njun Šou domov danes obeležuje že 200. oddajo. »Sem zelo vesela, da sva se držala tradicije, da vsakič, ko piševa program, piševa številke zraven, drugače sploh ne bi vedela, da je že 200. oddaja. Poslušalcem bi rada sporočila, da se zavedam, da če naju ne bi poslušali, naju bi odpustili, ker sva nemogoča delavca,« je v smehu dejala vedno dobro razpoložena Anja, ki z Roškarjem poslušalce pospremi domov vsak delovnik od 14. do 18. ure.

Radio 1
Robert Roškar in Anja Ramšak.

»Nisem si mislil, da se bom imel tako fajn. Ljudje včasih rečejo, če se morava matrati, da sva tako vesela in nasmejana, ampak pri nama to kar pride organsko. Zabavava se ob tem, kar delava, meni je super. Včasih si rečem, to sploh ni služba, to je štiriurna zabava. Zelo sva vesela, da še niste premaknili postaje,« pa jo dopolni Roši. Simpatična voditelja sta imela še en razlog za dobro voljo, saj jima je dan popestrila skupina New Game Over, ki je po 12. letih izdala novo pesem Amigos por favor.

»V čast nama je, da želijo glasbeniki po toliko letih premora svojo pesem v živo predstaviti ravno pri nama,« sta zaključila Anja in Roškar, ki sta v dobrem letu postala ena izmed najbolj priljubljenih voditeljev v Sloveniji. Tako zelo priljubljena, da bi si večina poslušalcev in sledilcev želela, da bi postala tudi par v zasebnem življenju. Sicer pa njune prigode lahko tudi vidiš, in sicer na Facebook in Instagram profilu Šou domov.