volkulja ni za začetnike

Pesem, s katero se Shakira posmehuje bivšemu, podira rekorde

M. T. V.
14. 1. 2023, 10.52
Posodobljeno: 14. 1. 2023, 10.56
Deli članek:

»Ferarija si zamenjal za Twinga,« sporoča nogometašu Gerardu Piqueju, ki si je našel veliko mlajšo ljubico.

Profimedia
Shakira

Pred dvema dnevoma je kolumbijska pevka Shakira na YouTubu objavila pesem, v kateri se posmehuje svojemu bivšemu partnerju, nogometašu Gerardu Piqueju. V pesmi, pri kateri sodeluje z argentinskim producentom Bizarrapom, poje: »Vredna sem več kot dve 22-letnici. Ferari si zamnejal za Twinga, Rolex za Casio. Bila sem izven tvoje lige, zato si zdaj z nekom, ki je čisto tak kot ti. Volkulja ni za začetnike!« S tem seveda namiguje na Piquejevo novo prijateljico, 23-letno Claro Chio.

Bivšemu očita še, da jo je pustil samo »s taščo za sosedo, z mediji na pragu in dolgom davkariji«. Pevka se namreč sooča z obtožbami zaradi utaje davkov, Španiji naj bi dolgovala skoraj 14 milijonov dolarjev, kar pa vztrajno zanika.

Pesem je takoj postala hit na družabnih omrežjih, v samo enem dnevu si jo je na YouTubu ogledalo več kot 63 milijonov uporabnikov (do zdaj že več kot 88 milijonov), kar je rekord za največkrat ogledamo latino pesem v zgodovini platforme.

45-letna Shakira in 35-letni Pique sta bila par enajst let in imata dva otroka, junija lani pa sta sporočila, da se razhajata.