Zabava

Rojstnodnevna želja našega pevca: objemati Ano Klašnjo

M. T. V.
15. 12. 2022, 17.36
Posodobljeno: 15. 12. 2022, 17.47
Deli članek:

Dejan Dogaja je prepričan, da je balerina in žirantka šova Slovenija ima talent najlepša, ko zaspi - lahko sklepamo, zakaj si jo je tako zelo želel v svojem novem spotu.

Sven Martič
Dejan Dogaja in Ana Klašnja

Prva irokeza Slovenije Dejan Dogaja (oziroma Dejan Krajnc) bo 17. decembra dopolnil 29. let. In za svoj rojstni dan si je, kot je pri glasbenikih v navadi, poklonil pesem, in sicer prvo balado z naslovom Najlepša si, ko zaspiš. »Publika me sicer pozna po bolj zabavnih, poskočnih ritmih, ampak tudi jaz imam nežno plat. Kmalu bom star 29 let – odraščam in mislim, da se to pozna tudi v glasbi. Če bi me pred petimi leti vprašali, ali bom kdaj izdal ljubezensko balado, bi vas verjetno debelo pogledal (smeh), sedaj pa se mi zdi, da je čas tudi za ta korak. Marsikoga bom presenetil. Seveda ostajam v zabavnih vodah, to znam najbolje in v tem najbolj uživam,« vseeno zagotavlja vedno nasmejan Dejan.

Želel je prav Ano

In očitno je ob besedni zvezi »najlepša si, ko zaspiš« takoj pomislil na balerino Ano Klašnja – očitno si jo je za rojstnodnevno darilo zaželel v svojem objemu. »Ko mi je avtor Alex Volasko pesem prvič pokazal, sem takoj vedel, da moram v videospot vključiti balerino. In ker sem želel najboljšo, sem poklical Ano. Mislim, da je ona definicija baleta v Sloveniji, res je izjemna plesalka in oseba.« In želja se mu je izpolnila, Ana je sprejela njegovo prošnjo in mu priplesala v objem. »Najbolj me je presenetila njena pristnost in preprostost. Točno takšna, kot jo gledamo pred malimi ekrani, je tudi v realnem življenju. Sam to zelo cenim in res sem vesel, da se je odzvala mojemu povabilu,« o sodelovanju z balerino pove Dejan.

osebni arhiv
Dejan rojstni dan praznuje že ves mesec.

In kako bo še obeležil svoj rojstni dan? »Praznujem že cel mesec, najprej sem rojstni dan pripravil za prijatelje, prejšnji teden sem praznoval z družino, v soboto pa me moji najbližji peljejo na izlet presenečenja. O slednjem vem samo to, da gremo na letalo.«