širijo se govorice

Omar Naber odločno: »Nisem kriv za razpad zakona Saše in Aleksa!«

M. T. V.
15. 12. 2022, 14.28
Posodobljeno: 15. 12. 2022, 20.58
Deli članek:

Širijo se namigovanja, da naj bi bil pevec kriv za razpad zakona med njegovima prijateljema, Aleksom Volaskom in Sašo Lešnjek. Vsega je kriva sproščena fotografija.

Facebook
Omar Naber in Saša Lešnjek

Mlada zakonca, pevca Aleks Volasko in Saša Lešnjek sta pred kratkim potrdila, da sta se po dveh letih ločila, in takoj so se pojavile govorice, da bi bil lahko za to kriv njun skupni prijatelj, pevec Omar Naber. Ta je nad napačnimi informacijami, ki se viralno širijo, ogorčen, zato se je odločil, da jih hitro ovrže. Govorice naj bi sprožila fotografija, na kateri sta nasmejana in zelo sproščena Saša in Omar z licem ob licu. »Niti meni niti komurkoli okoli mene se ta fotografija ne zdi niti slučajno sporna, saj imava s Sašo zelo spoštljiv medsebojni odnos,« je komentiral Omar.

»Oba, tako Aleks kot Saša, sta moja dobra prijatelja. S Sašo sva prijatelja že kakih šest let, med drugim imava skupaj tudi duet. Z Aleksom prijateljujeva že več kot deset let. Pel sem jima tudi na njuni poroki. Strašansko zahrbten in nizkoten bi moral biti, da bi se po vsem tem spustil v kaj takega,« je zapisal na Facebooku. »V življenju sem že izkusil, kako je, ko med prijatelje posežejo punce, in lahko povem, da je zelo boleče in nepopravljivo. Prav zato mi kaj takega nikoli ne bi padlo na pamet in tega ne bi storil nikoli.«

Dodal je še, da takšne iz trete zvite trditve blatijo vse tri. »Opravičila ne pričakujem, a samo sporočam, da sam nisem niti slučajno kriv za njun razhod. Novica me je razžalostila. Obema želim vse najboljše in oba ostajata moja dobra prijatelja,« je zaključil.