Ne gre le za denar

Jennifer Aniston naj bi tožila Brada Pitta za 100 milijonov dolarjev: "Gre za načelo!"

E. J.
3. 11. 2022, 11.16
Posodobljeno: 3. 11. 2022, 14.25
Deli članek:

Jennifer Aniston naj bi bila pripravljena tožiti svojega nekdanjega moža Brada Pitta za 100 milijonov dolarjev, razlog pa je poslovne narave, poroča hrvaški Index.

Profimedia
Jennifer Aniston Brad Pitt sta na prelomu tisočletja ustanovila produkcijsko hišo Plan B, ki je po ločitvi prešla v Bradovo last.

Pred kratkim se je namreč izvedelo, da namerava Brad Pitt prodati skupno produkcijsko podjetje Plan B, ki sta ga ustanovila v začetku 2000-ih, ko sta bila z Jennifer Aniston še skupaj. Jennifer ga zdaj toži za 100 milijonov dolarjev. Produkcijsko podjetje, ki sta ga soustanovila Brad in Jennifer, je po ločitvi prešlo v njegovo last, vendar Jennifer zdaj trdi, da nikoli ni prejela nobenih ’zaslug’ za pomoč pri ustanovitvi podjetja.

profimedia
Jennifer menda ne gre le za denar, ampak tudi za načelo.
Načelno vprašanje

"Ne gre samo za denar. Kar zadeva Jen, je prav tako pomembno načelo. Stvar je v tem, da je bila soustvarjalec in ustanovitelj Plana B, in čeprav je tehnično šel k Bradu, ona ni dobila zaslug, da je produkcijsko podjetje zgradila od temeljev naprej," je za Heat World povedal vir blizu igralke. Isti vir je dodal, da "Jen pričakuje vsaj priznanje in sodelovanje, če Bradova prodaja uspe, ter možnost sodelovanja s tistim, ki ga prevzame."

Uspehi Plana B vključujejo filme, kot so The Departed, 12 Years A Slave in Moonlight, ki so vsi prejeli oskarja za najboljši film. Sodelovali so tudi pri filmskih uspešnicah, kot sta Troja ter Čarli in tovarna čokolade.

profimedia
Brad Pitt je zadnja leta obiskoval sodišča zaradi ločitve z Angelino Jolie.
V težavah z drugo bivšo

Brad Pitt je že v sodnem sporu z bivšo ženo Angelino Jolie, zato je pričakovati, bo ta spor še dodatno zapletel njegov položaj, poroča portal Marca.