Koncert

Dražen Zečić bo spet poskrbel za odličen večer

Promocijsko sporočilo
20. 4. 2022, 09.22
Posodobljeno: 20. 4. 2022, 09.23
Deli članek:

Že ta petek, 22. aprila, se v Maribor vrača legendarni Dražen Zečić. Tokrat na novo lokacijo. zaradi prenove Dvorane Tabor se koncert namreč seli v Športno dvorano Lukna Ljudski vrt.

Sašo Radej
Dražen Zečić

Dražen Zečić ta petek tako pripravlja že svoj tradicionalni 18. koncert v Mariboru, na katerem bo zbrano množico navdušil s svojimi največjimi hiti, kot so Zora, Još jednu putnu daj, Zbogom ljudi, Nitko nema dva života in novejšimi hiti. Dražen se koncerta že močno veseli, za svoje oboževalce in ljubitelje dobre glasbe pa je posnel tudi videovabilo, ki ga najdete spodaj.

Petkov koncert v Športni dvorani Lukna Ljudski vrt v Mariboru se sicer prične ob 20. uri, a organizatorji naprošajo, da se zaradi proste izbire sedišč na tribuni in v izogib gneče na vhodu, na prizorišče pride prej. Vhod se odpre ob 18.30 uri. Vstopnice, ki so bile kupljene za koncert v Dvorani Tabor veljajo tudi za novo lokacijo. Vstopnice lahko še vedno kupite na tej povezavi >>KLIKNITE<<.

Event24
Dražen Zečić

Hrvaški glasbenik sicer ne skriva dejstva, da v Sloveniji nastopa z največjim veseljem. "Ljubezen do Slovencev in Slovenije je dvostranska. To vedo tudi vsi v Splitu, v Dalmaciji so mnogi zaradi mene spoznali Slovenijo, zagotovo sem njen ambasador. Gre za vzajemen odnos. V življenju ne morete imeti ljubezni, če ni dvosmerna, če se ne vrača. V Sloveniji mi je lepo, imam veliko prijateljev, veliko poslovnih partnerjev in enostavno se razumemo v svojem bistvu," nam je o svojem odnosu do Slovenije, v katero se rad vrača tako poslovno kot tudi zasebno zaupal Zečić. 

Več informacij najdete na uradni Facebook strani dogodka >>KLIKNITE<<