Boki ne lažejo

Princ William se je na Karibih zavrtel z domačinko

N.S.
23. 3. 2022, 20.58
Deli članek:

Britanski princ William in soproga Kate se te dni mudita na delovnem obisku na Karibih, kjer sta najprej naletela na težave s protestniki, ki so jima žugali, naj takoj zapustita njihovo državo. A kraljevi par se ni dal in tako že nekaj dni uživa v tropskem podnebju, kjer sta tudi zaplesala.

Profimedia
William se je zavrtel s 57-letno domačinko in pokazal svoje plesne sposobnosti.

Princ William in Kate Middleton se na sončnih Karibih mudita v sklopu praznovanja platinastega jubileja kraljice Elizabete II., kjer opravljata kraljeve dolžnosti.

Prvi postanek sta kraljeva zakonca naredila v Belizeju, kjer sta obiskala kulturni center skupnosti Garifuna v obmorski vasi Hopkins. Domačini so jima predstavili svojo kulturo, od njihovega tradicionalnega obroka do avtohtonega plesa punta. Nekaj plesnih korakov sta z njimi naredila tudi onadva. William se je zavrtel s 57-letno domačinko Lauro Cacho. »Plešoča vojvoda in vojvodinja Cambriška sta drugi dan kraljevega obiska Belizeja spoznala obmorsko vas Hopkins, kjer sta William in Kate s pomočjo lokalne skupnosti začutila kulturo Gaurifana. In verjemite mi, boki ne lažejo,« je v smehu povedala britanska novinarka, ki ju spremlja na potovanju, ko je pohvalila prinčeve plesne sposobnosti.   

Profimedia
William in Kate bosta osem dni preživela na Karibih v okviru turneje ob platinastem jubileju vladavine kraljice Elizabete II.

Modne navdušenke "ponorele"

Veliko pozornosti svetovnih medijev, predvsem tistih, ki stavijo na modo, je pritegnila tudi vojvodinja Kate, ki je drugi dan obiska Karibov navdušila v poletni obleki v modri barvi s cvetličnim vzorcem, zraven pa obula svoje priljubljene sandale s polno peto. In to obleko so v znani verigi modnih trgovin v hipu razprodalo, saj očitno vse ženske želijo izgledati kot Kate.

Profimedia
Priljubljena vojvodinja je uživala tudi v okušanju lokalne kulinarike.