Šrilanška poroka

Ženin in nevesta na plaži

A.C./revija Lady
25. 3. 2022, 13.40
Posodobljeno: 25. 3. 2022, 16.14
Deli članek:

Le nekaj dni zatem, ko sta si Azra Selimanović in njen Matjaž ogledala film Poročiva se, sta odpotovala na Šrilanko, kjer sta se poročila.

Osebni arhiv
Ženin in nevesta sta jokala od sreče in ljubezni.

Ko sta si ogledala romantičen film z Jennifer Lopez in Ownom Wilsonom ter praznovala četrto obletnico ljubezni, sta plesalka in koreografinja Azra Selimanović in njen izvoljenec Matjaž Pucko odpotovala na Šrilanko, kjer sta si na peščeni obali izmenjala zaobljubi in prstana.

»Štiri leta se pri najinih letih ne sliši veliko, a drugega kot obdobja s teboj se sploh ne spomnim več. Zdi se mi, kot da sva se včeraj prvič dobila na čaju, in še zdaj se v živo spomnim, kako si me spravil v smeh s svojim prekmurskim naglasom. Tako sem bila 'poškodovana', da se mi je zdelo nemogoče, da bi mi ukradel srce. V resnici sem privolila samo zato, da bi mi končno dal mir. In ko si odšel, sem obžalovala le to, da si odkorakal brez poljuba. In še dobro, da si se vrnil nazaj,« pravi Azra, ki ni od takrat niti enkrat podvomila o njiju, še takrat ne, ko ji gre najbolj na živce in je nemogoč.

»Če lahko za koga rečem, je to za Matjaža, da je najboljše, kar se mi je zgodilo v življenju. Naučil me je, kaj pomeni biti ljubljena, spoštovana, sprejeta. Kako je, ko nekdo skrbi zate in je ob tebi v dobrem in slabem, zdravju in bolezni. Pokazal mi je, kako je, ko te nekdo podpira in s teboj sanja o nemogočem. Dal mi je sebe in svoje srce,« je še razkrila presrečna plesalka, ki je v zadnjih dveh letih pogrešala veliko stvari, najbolj od vsega pa potovanja, s katerimi sta si polnila moči in srce.

Tako sta komaj čakala, da sta se vrnila tja, od koder sta se vrnila v začetku marca pred dvema letoma, preden se nam je vsem življenje obrnilo na glavo. »Tako lepo je na Šrilanki, vsi se smejijo in kljub težavam živijo življenje,« je še dodala Azra, ki je s svojim Matjažem neskončno uživala, ko sta si na topel februarski dan ob morju obljubila večno zvestobo. Obema je zaigralo srce, točile so se solze sreče, obenem pa je bila prisotna strastna želja, da skupaj ostaneta do konca življenja.