Zabava

Slovenka znova v družbi svetovnih zvezdnikov

Nejc Simšič
10. 2. 2022, 19.45
Deli članek:

Ena najbolj znanih slovenskih igralk doma in v svetu, Katarina Čas, se te dni mudi v Dubrovniku. Sama je prek družbenih omrežij sporočila, da spet sodeluje v snemanju tuje produkcije, kar pomeni, da je dobila novo vlogo v Hollywoodu. Avtor: Nejc Simšič Foto: osebni arhiv in arhiv Svet24

Profimedia
Trenutno se mudi v Dubrovniku, kjer se začenja snemanje hollywoodske serije.

Vedno nasmejana Katarina Čas je zadnje mesece sicer polno zaposlena s snemanjem serije Ja, chef! in drugimi projekti, a kot kaže, bo njen urnik še kar nekaj časa natrpan z delom. In to igralko zelo veseli.

Katarina je svoje oboževalce na družbenih omrežjih presenetila z objavo fotografije iz Dubrovnika; pripisala je malce skrivnostno, a hkrati zelo neposredno sporočilo: »Ko te delo pripelje v čudovito mesto Dubrovnik.« Dodala pa je emotikon srčka in filmske klape. Hitro so se začela ugibanja, kaj snema in kaj se dogaja v Dubrovniku, ki je zadnja leta zelo priljubljena hrvaška destinacija za hollywoodske produkcije.

Hrvaški mediji so se takoj razpisali tudi o tem, da se v Dubrovniku zaradi službenih obveznosti trenutno mudi še en zvezdnik, igralec John Krasinski, najbolj znan po vlogi v humoristični seriji Pisarna (The Office). Dobro obveščeni viri pravijo, da se bo v Dalmaciji začelo snemanje nove sezone serije Jack Ryan, zato so poleg Katarine in Krasinskega v Dubrovnik prispela še druga hollywoodska imena, med njimi Michael Peña in Michael Kelly. Kakšna bo Katarinina vloga v seriji, za zdaj ni jasno, je pa več kot očitno, da jo imajo v Hollywoodu še vedno na očeh, saj Slovenka še vedno sodeluje z velikimi produkcijami. Komaj čakamo, da jo spet vidimo na malih ekranih pa tudi na filmskih platnih.

Voyo.si
Ta čas jo lahko gledamo v slovenski seriji Ja, chef!