S POLONO SE SLIŠITA, S CARMEN HODITA NA KAVE

Carmen Osovnikar je »požegnala« njenega Ambroža

Marjana Vovk
20. 12. 2021, 20.04
Deli članek:

Veliko je bilo povedanega o »babjih ravsih« v oddaji Sanjski moški, zato nas je zanimalo, s katerimi puncami je še vedno v stiku kmetica Nina Radi in v kakšnih odnosih sta danes s Polono Kranjc, s katero sta bili tekmici v obeh oddajah.

m24.si
Nina Radi pravi, da z nobeno bivšo sotekmovalko ni skregana, a z nekaterimi pač nima nobenih stikov.

Nina Radi, ena od treh superfinalistov Kmetije, o vzdušju v obeh šovih razmišlja: »V Sanjskem moškem smo se punce veliko več družile, kot smo se tekmovalci v Kmetiji. V zadnji je toliko različnih karakterjev, starosti in oba spola, medtem ko punce hitro najdejo snov za čvekanje.« V obeh oddajah je bila njena sotekmovalka Polona Kranjc, s katero nista bili vedno v najboljših odnosih. »Vmes sva bili res kdaj kot pes in mačka, a proti koncu Kmetije sva se zelo povezali in imava zdaj zunaj čisto normalen odnos.« Tu in tam se slišita in poklepetata, srečujeta pa se bolj redko, ker je Polona iz Domžal, Nina pa živi v Mariboru.

Osebni arhiv
Nina in Ambrož zidata svojo sanjsko hišo.

PRIJATELJICA CARMEN

Kako pa je z ostalimi dekleti iz Sanjskega moškega, imajo še stike? »Z nekaterimi ja, z drugimi ne,« je iskrena 32-letna Nina. »Največ stikov imam s Carmen Osovnikar, vsak dan se slišiva in se pogosto dobiva na kavi, ker je tudi ona iz Maribora. Ker je starejša, se z njo lažje pogovarjam, več skupnih točk imava, medtem ko je večina drugih tekmovalk iz Sanjskega moškega veliko mlajših, večinoma so stare okoli dvajset let, zato z njimi, ki se še iščejo v življenju, težko najdem skupno točko, sploh zdaj, ko sem v resni zvezi.«

m24.si
S Carmen Osovnikar se slišita praktično vsak dan.

SANJSKI AMBROŽ

Kot vemo, je Nina svojega sanjskega moškega spoznala kar na Kmetiji, in sicer Ambroža Vahna Kralja, s katerim že gradita skupno hišo in resno razmišljata o družini. Nina ga je že predstavila tudi Carmen, ki je zanjo zelo vesela. »Ko je spoznala Ambroža, je takoj rekla, da je preprost in srčen fant, točno takšen, kot sem ga iskala. Rekla mi je, da najbolj pomembna ni zunanjost, ampak da je človek preprost, da me podpira in da se razumem z njim. In prav ima,« je prepričana Nina, ki trdi, da njen Ambrož izpolnjuje vse to.