prebolela?

FOTO: Tako je po ločitvi videti Eva Erjavec

R.T.
7. 9. 2021, 08.05
Posodobljeno: 7. 9. 2021, 08.05
Deli članek:

Na fotografijah je videti vse prej kot nesrečna.

Mediaspeed
Karl in Eva Erjavec

Lani jeseni, ko je Erjavec prevzel vodenje stranke, je Marčič na vsak način želel, da Desus ostane v vladi Janeza Janše, Erjavec pa prevzame eno od ministrstev. To je potrdila tudi Erjavčeva.

Kot smo poročali že sredi julija je zakona med “kraljico Instagrama” Evo Erjavec, ki sicer že dlje časa kot asistentka predava na Ekonomski fakulteti v Ljubljani, in uspešnim podjetnikom Andrejem Marčičem konec. Razšla sta se le nekaj mesecev po tem, ko sta dobila otroka. Pojavile so se tudi govorice, da je med Marčičem in njegovim nekdanjim tastom Karlom Erjavcem, sicer nekdanjim prvakom politične stranke Desus, prišlo do spora. Razlog? Erjavec naj bi na Marčičevem stanovanju v centru Ljubljane, kjer Eva zdaj živi sama z otrokom, zamenjal ključavnice.

Prav tako naj bi 26-letnica od nekdanjega soproga zahtevala tudi ogromen del njegovega stvarnega premoženja ter 7.000 evrov preživnine, do otrokovega dopolnjenega 26. leta starosti. 

Erjavčeva pa med dramo v zasebnem življenju ni pozabila na družbena omrežja. Redno je objavljala fotografije, na katerih je videti vse prej kot nesrečna. Tokrat je s sledilci delila fotografijo, na kateri na plaži pozira v enodelnih črnih kopalkah, in kot kaže navdušila. Fotografijo je namreč všečkalo več kot 600 ljudi.