eliksir mladosti

FOTO: Neda Ukraden navdušila v kopalkah

R.T.
13. 7. 2021, 12.25
Posodobljeno: 13. 7. 2021, 12.25
Deli članek:

Vprašali so jo, ali v žepu skriva eliksir mladosti.

Instagram (osebni profil)
Neda Ukraden na dopustu.

Čeprav je dopolnila 70 let, Neda Ukraden še vedno rada pokaže zavidanja vredno postavo, v teh dneh pa je razkrila, da se na dopustu ob Jadranskem morju lepo zabava. Na družbeno omrežje Instagram je objavila selfie (sl. sebek), na katerem pozira v kopalkah. "Z okusom morja, z okusom borovcev. Niti Dubaj niti Havaji - nikjer ni lepšega morja"- je zapisala Neda in s ključnikom sporočila, da dopustuje v Dalmaciji. 

Mnogi so se strinjali z njeno trditvijo, spet drugi pa so ji namenili besede hvale. "Ta ženska bi morala biti vzor vsem ženskam. Bravo za delo na sebi, bravo za videz, zdravje, odnos ... Leta so le številka, Neda kraljica si," je zapisala ena od sledilk. Drug sledilec pa ji je sporočil: "Neda, se ti sploh staraš ali v žepu skrivaš eliksir mladosti?".

Pevka je sicer nedavno razkrila, da je med epidemijo novega koronavirusa pridobila nekaj odvečnih kilogramov, razkrila pa je tudi, kako ji je uspelo shujšati. "Vsake štiri ure sem pila zdrave napitke in najpogosteje jedla meso ter veliko solate. V kratkem času sem shujšala štiri kilograme, zdaj sem s svojim videzom popolnoma zadovoljna," je pojasnila.