Zabava

Demi Lovato – posiljena pri petnajstih

M. V.
17. 3. 2021, 10.00
Deli članek:

Pevka razkrila, da je bila pri petnajstih posiljena in leta kasneje še enkrat spolno izkoriščena, medtem ko je zaradi predoziranja skoraj umrla.

Profimedia
Demi Lovato

V svoji novi dokumentarni seriji Dancing with the Devil se je pevka Demi Lovato odločila, da hrabro spregovori o vsem, kar se ji je zgodilo. Tako je priznala, da je bila pri petnajstih posiljena. »V tistem posilstvu sem izgubila svojo nedolžnost.« Silo ji je storil fant, s katerim se je videvala, a mu je jasno povedala, da si še ne želi spolnih odnosov. »Po tistem sem ga še pogosto srečevala, ker sva skupaj delala.« Ko je zbrala pogum in odgovornim odraslim povedala, kaj se je zgodilo, »se ni zgodilo nič«. Zato je pač do sedaj molčala.

Še en podoben grozljiv dogodek se je odvil leta 2018, tisto noč, ko je skoraj umrla zaradi prevelikega odmerka heroina: spolno jo je zlorabil njen razpečevalec mamil. »Ko so me našli, sem bila gola in že čisto pomodrela. Potem ko me je fant, ki mi je dobavil mamila, izkoristil, me je pustil, da bi umrla. ko so me v bolnišnici vprašali, ali sem privolila v seks, sem najprej rekla da, šele kasneje sem se zavedela, da takrat nikakor nisem bila v stanju, da bi lahko privolila, saj sem bila skoraj nezavestna in nikakor nisem mogla razmišljati.«

Oba spolna napada sta imela seveda velike posledice, od motenj hranjenja, samopoškodovanja do jemanja mamil, še vedno se vsak dan bori s temi demoni, priznava.

Napovednik dokumentarne serije Demi Lovato: Dancing with the Devil: