Bela roža

Polkaholiki tokrat z valčkom

U.Č.
4. 2. 2021, 15.12
Posodobljeno: 4. 2. 2021, 15.12
Deli članek:

Matic, Gašper, Žiga in Rene so presenetili s svežino in drugačnim pristopom v narodnozabavni glasbi, po letu dni ustvarjanja pa so s svojimi videi že zbrali več kot 10 milijonov ogledov.

Neo Visuals
Polkaholiki

To priložnost je seveda potrebno proslaviti, fantje iz skupine Polkaholiki pa so to naredili nekoliko drugače, saj so izdali svoj prvi valček. "Obožujemo polke, res je, to pove že naše ime. Priznamo pa, da smo ta valček snemali že, ko so nastali Povej, povej in Sobica in smo težko čakali, da ga lahko delimo z našimi poslušalci. Verjamemo, da se bo zgodba ljudi dotaknila in si samo želimo, da bi BELA ROŽA postal eden od valčkov, ki ostanejo," ob tem pravijo fantje, ki so ob izidu romantične pesmi Bela roža izdali tudi nekoliko filmsko obarvan videospot.

Z novo pesmijo so fantje presenetili svoje oboževalke, a ob tem poudarjajo, da jih nismo zadnjič videli oziroma slišali v takšni različici. Že v naslednjem mesecu namreč obljubljajo izidi nove pesmi, balade, ki bo po njihovih beseda himna nežnejšemu spolu.